Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

1.6 CSGO:MOD BOMBA FLAS SİS

Konu

csgo modda tek problem bomba flas ve sis elime aldığımda skin normal fakat attığım zaman cs1.6daki gibi oluyor bunu nasıl değiştirirz ?

[b][i]'>BURAK SÖĞÜT<[/i][/b]
                                            #Kimseye Güvenmeyen Kimseye Güven Vermez#
Akıncının dediği doğru silahların w modellerini değiştirmeniz gerekmektedir.
Elinizde yoksa eğer atabilirim.

Son Düzenleme: 07-09-2019, Saat: 19:46, Düzenleyen: canavar086.
(07-09-2019, Saat: 19:23)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Akıncının dediği doğru silahların w modellerini değiştirmeniz gerekmektedir.
hangisinin içinde bahsettiğiniz model Gülücük göremedim henüz

(07-09-2019, Saat: 19:28)!AKINCI! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BUYRUN 
teşekkurler bakıyorum Gülücük

(07-09-2019, Saat: 19:46)canavar086 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-09-2019, Saat: 19:23)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Akıncının dediği doğru silahların w modellerini değiştirmeniz gerekmektedir.
hangisinin içinde bahsettiğiniz model Gülücük göremedim henüz

(07-09-2019, Saat: 19:28)!AKINCI! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BUYRUN 
teşekkurler bakıyorum Gülücük
sorununuz çözüldüyse lütfen belirtiniz

oyunyöneticisi panel problemlı suan acılsın denıcem hemen Gülücük 
baska problemlerimde var belirtyim mi yardımcı olurmusunuz ?

Son Düzenleme: 07-09-2019, Saat: 19:59, Düzenleyen: !AKINCI!.
(07-09-2019, Saat: 19:58)canavar086 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyunyöneticisi panel problemlı suan acılsın denıcem hemen Gülücük 
baska problemlerimde var belirtyim mi yardımcı olurmusunuz ?
tabi belirtebilirsiniz müsaitim bildigim birşeyse yardımcı olabilirim yeni konu acınız fakat farklı bir sorunsa

Bu arada demıs oldugunuz w dosyalarını attım map degıstım halen aynı sekılde devam edıyor :/

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CSGO T CT Model İstek ademakcan 6 437 01-11-2019, Saat: 23:58
Son Yorum: By.KinG
Csgo Modeli kuzenlergaming 2 246 24-10-2019, Saat: 12:10
Csgo T CT Model kuzenlergaming 2 280 24-10-2019, Saat: 12:10

Task