Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

1.6 CSGO:MOD BOMBA FLAS SİS

Konu

Eklentisini yüklediniz mi ?

Evet Serverde Kullanıyorum 
flas bomba ve sis elimdeyken görünüşü istediğim gibi fakat attığım zaman havada değişiyor eski haline dönüyor nasıl halledicem

[b][i]'>BURAK SÖĞÜT<[/i][/b]
                                            #Kimseye Güvenmeyen Kimseye Güven Vermez#
Kullandığınız eklentilerden biriyle çakışıyordur.

ya elimdeyken sıkıntı yok skin görünüyor ama atınca bombayı flası yada sisi eski görünümünde gidiyor ben elimdeki gibi gitmesini istiyorum :/ nasıl yapıcam bi fikrim yok ne yapmalıyım sizce

(08-09-2019, Saat: 22:56)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: buna bakın burdaki eklenti işinizi görür
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=43979
ne yapıcam anlamadım ki yardımcı olurmusun ?

Bunun için eklenti istek bölümünde konu açabilirsin.

@ By.KinG Taşıyabilirsin.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CSGO T CT Model İstek ademakcan 6 457 01-11-2019, Saat: 23:58
Son Yorum: By.KinG
Csgo Modeli kuzenlergaming 2 268 24-10-2019, Saat: 12:10
Csgo T CT Model kuzenlergaming 2 301 24-10-2019, Saat: 12:10