Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yazılım Hakkında (Kitap)

Konu

Son Düzenleme: 22-10-2018, Saat: 20:13, Düzenleyen: Emrullah*.
Arkadaşlar Unity 3D (C#) Hakkında Daha Çok Bilgiye İhtiyacım Var. Önerdiğiniz Kitap Varmıdır Acaba?
(C# Mobil Oyun İçin)
(Fotoğraf Bir Arkadaşın, Arasındaki Fark Nedir Tam Olarak?)
[Resim: eZEoDE.jpg]
Örnek

C# Eğitim Kitabı Daha Çok Temel Kavramları Ele Alırken Oyun Programlama Kitabı Oyun Programlamanın Temel Kavramlarını Ele Alır Biri C#'ı Biri C#'ın İçinde Ki Oyun Kavramlarını Diye Düşünüyorum.

Kitap almanı tavsiye etmem. Neden ? İnternet elinin altında, rahatlıkta aratarak birçok video bulabilirsin.

(22-10-2018, Saat: 20:15)BugraBey43 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kitap almanı tavsiye etmem. Neden ? İnternet elinin altında, rahatlıkta aratarak birçok video bulabilirsin.
Hediye.

Tam bilgim yok ancak ardunio , arm için destek istersen kitap önerisi yapabilirim

Eğer metni çabucak kavrayabiliyorsan yani kitap çok okuduysan ve özetini rahatça çıkarta biliyorsan kitap tercihin olabilir fakat anlamıyorsan internetin sana daha çok yardımı dokunabilir.

(22-10-2018, Saat: 20:18)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer metni çabucak kavrayabiliyorsan yani kitap çok okuduysan ve özetini rahatça çıkarta biliyorsan kitap tercihin olabilir fakat anlamıyorsan internetin sana daha çok yardımı dokunabilir.
Bilgi İçin Teşekkürler.

C# Eğitim Kitabını almanı öneririm.

(22-10-2018, Saat: 20:40)Emre Özdemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: C# Eğitim Kitabını almanı öneririm.
her ikisini almayı düşünüyorum, Mobil oyun yapabilmek için sadece

Unity 3D'al tabi temel c# bilgin varsa

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kediler Hakkında Bilgiler livacan 0 171 26-12-2020, Saat: 21:25
Son Yorum: livacan
CSDurağı rezillikleri hakkında MawiLarq 0 242 06-03-2020, Saat: 14:27
Son Yorum: MawiLarq
Akrostiş Şiir Hakkında Yorumlarınız Whisky02 8 423 25-11-2019, Saat: 15:11
Son Yorum: Whisky02
Csdurağının batışı hakkında ne düşünüyorsunuz? elmaşekeri 16 854 31-10-2019, Saat: 09:45
Son Yorum: elmaşekeri
Ts5 Hakkında // About Ts5 RuHSuZ 2 351 27-10-2019, Saat: 17:13
Son Yorum: MawiLarq

Task