Selamlar arkadaşlar;
Size bir sorum olacak,
şimdi burada arkadaş eklenti isteğinde bulunmuş https://forum.webdiyo.com/konu-komutcu-d...25244.html
Burada eklentiyi code halinde atmışsınız ve sma isteyince de direk paylaşmışsınız.
Bir kaç öncesinde olan olaylarda kopya içeriğe 2 ay ceza vermiştiniz ve arkadaşı yasaklamıştınız.
https://forum.webdiyo.com/konu-kopya-ice...23572.html
Ama şimdi gümüş üye olmuş aktif olmasa bile ?
Arkadaşlar gerçekten bazen bazı şeyleri kabullenmeniz gerekiyor, buradaki CSD içeriklerini kaldırırsanız forumunuzun çöp olacağını biliyorsunuz ve bu yüzden de yapmıyorsunuz.https://forum.webdiyo.com/konu-bir-konuyu-yayimdan-kaldirtmak-istiyorum-23556.html
Örneğin bu duyuru gerçekten saçmalıktan ibaret.
Ben hiçbir zaman bir taraf tutmuyorum ama haklı olanın tarafındayım.Ben hiçbir zaman bir yeri diğer yerden üstün görmedim ama KALİTELİ gördüm.
Ben OYT kötü demiyorum ama sizin arkadaşlarınız başka platform kötüleyince kendini bir havalıda gördüğünden bunu yazma gereği duyuyorum.
Bana kalsa hiç ayrı hosting olmasın herkes bir olsun hem de barış olur ama her şey he deyince olmuyor işte.
Sizde bunu bilerek yaşayın ve lütfen bazı şeyleri kabul ederek gidin.Aranızdaki birçok arkadaşı tanıyorum ve bazı hareketleriniz gerçekten boş.
Gerçekten bir yere varmak istiyorsanız kendi başınıza bir şeyler yapmalısınız.Örnek olarak eklenti paylaşım yerindeki size ait eklentilerinin sayısı kaç ?
Peki size ait lisanslı eklenti sayısı kaç ?
Bu konuyu aslında kişiye özel olarak açtım sayılır.
@ MawiLarq Seni konuya davet ediyorum ayrıca h.o üniversiteye başlamışsın.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Forumdaki eklentilere laf atmanı saçma buluyorum webdiyo en başından beri arşiv platformu olarak devam ediyordu ancak oyunyöneticisi ile olan anlaşmamız gereği bazı platformlardan gelen konulara şikayet üzerine işlem yapıyoruz bunlar 1 hafta içersinde olmak zorunda diyoruz, bunda yanlış birşey görmüyorum ve ilk defa sizden şikayet aldım geri dönüş yapmanız gerçekten beni sevindirdi insanların fikirlerine çok büyük önem veren bir ekibe sahibiz.
Piyasada gördüğün çoğu eklentinin temelinin sahipleri bizim forumdadır ve yüzlerce eklentinin temel fikri benim zaten eski zamana gidip bakarsan görebilirsin, örnek ctmenulere freeze olayı osmanlı gaminge tasarladığım bir seçenekti ancak tutulunca yayıldı buna benzer birçok içerik mevcut.
Piyasada gördüğün çoğu eklentinin temelinin sahipleri bizim forumdadır ve yüzlerce eklentinin temel fikri benim zaten eski zamana gidip bakarsan görebilirsin, örnek ctmenulere freeze olayı osmanlı gaminge tasarladığım bir seçenekti ancak tutulunca yayıldı buna benzer birçok içerik mevcut.
Son Düzenleme: 13-06-2019, Saat: 23:39, Düzenleyen: ITenGriTR.
ŞU gördüğünüz temel daire kodları aliedmodders'e ait sadece birkaç düzenleme ile alın size daire eklentisi alttada sizinki yatıyor yani burda çalma mevzusu açılırsa herkes alliedmodders'ten alıyor temeli diyebiliriz böyle matematik hespları için buda temel trigonometri size iyi forumlar dilerim.
Bahsettiğniz
PHP Kod:
for (int i = 0; i < GetArraySize(g_aCircle); i++)
{
float newPos[3], vec[3], angles[3];
newPos[0] = clientPos[0] + (Cosine(DegToRad(angle) * i / GetArraySize(g_aCircle)) * unitradius);
newPos[1] = clientPos[1] + (Sine(DegToRad(angle) * i / GetArraySize(g_aCircle)) * unitradius);
newPos[2] = clientPos[2] + 10;
SubtractVectors(clientPos, newPos, vec);
NormalizeVector(vec, vec);
GetVectorAngles(vec, angles);
int iClient = GetArrayCell(g_aCircle, i);
SetEntityRenderColor(iClient, g_iColorPlayer[0], g_iColorPlayer[1], g_iColorPlayer[2], 255);
TeleportEntity(iClient, newPos, angles, NULL_VECTOR);
if (IsPlayerStuck(iClient) && gc_iStuckMode.IntValue > 0)
{
if (gc_iStuckMode.IntValue == 1)
{
newPos[0] = clientPos[0] + (Cosine(DegToRad(angle) * i / GetArraySize(g_aCircle)) * (unitradius-40));
newPos[1] = clientPos[1] + (Sine(DegToRad(angle) * i / GetArraySize(g_aCircle)) * (unitradius-40));
}
else if (gc_iStuckMode.IntValue == 2)
{
newPos[0] = clientPos[0] + (Cosine(DegToRad(angle) * (i - 1.5) / GetArraySize(g_aCircle)) * unitradius);
newPos[1] = clientPos[1] + (Sine(DegToRad(angle) * (i - 1.5) / GetArraySize(g_aCircle)) * unitradius);
}
newPos[2] = clientPos[2] + 10;
TeleportEntity(iClient, newPos, angles, NULL_VECTOR);
#if defined DEBUG
PrintToChatAll("DEBUG: Bad teleport %N", iClient);
SetEntityRenderColor(iClient, 255, 0, 0, 255);
}
else
{
PrintToChatAll("DEBUG: Good teleport: %N", iClient);
#endif
}
}
PHP Kod:
new kordinat[3],yeni_kordinat[3],ids;
get_user_origin(id,kordinat,3);
new r=250; //Yaricap
for(new i=0; i<num; i++) {
ids=players[i];
yeni_kordinat[0] = kordinat[0] + floatround(floatsin(2 * M_PI * i / num, radian) * r, floatround_round);
yeni_kordinat[1] = kordinat[1] + floatround(floatcos(2 * M_PI * i / num, radian) * r, floatround_round);
yeni_kordinat[2] = kordinat[2] + 50;
set_user_origin(ids,yeni_kordinat); checkStuck(ids);
Son Düzenleme: 13-06-2019, Saat: 23:37, Düzenleyen: PawnMaster.
Bunlar basit işler, bana githubta olan bir eklentini söyleyebilir misin ?
Ya da lisanlı başka bir eklentini ?
Peki arşiv platformu olmanıza rağmen her şeyi alamıyacağınızı biliyorsunuz ve buna göre oynuyorsunuz oyunu.
Lisanslı olup olmadığına bağlı sizin paylaşmanız.Yoksa size kalsa her şey bulunsun kafasındasınız.
Peki arşiv platformu olmanıza rağmen her şeyi alamıyacağınızı biliyorsunuz ve buna göre oynuyorsunuz oyunu.
Lisanslı olup olmadığına bağlı sizin paylaşmanız.Yoksa size kalsa her şey bulunsun kafasındasınız.
(13-06-2019, Saat: 23:37)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunlar basit işler, bana githubta olan bir eklentini söyleyebilir misin ?Bir eklentiyi lisanslamaya gerek duymuyoruz bir yetkilimiz zamanında birçok konusunu lisansladı ancak hiçbir işe yaramaz lisanstan kastınız çoğunlukla gamebanana üzerinden lisans almak oluyor ancak bunun bir etkisi yok gözümüzde, lisanslama işlemlerini sadece tema vb. webmaster araçları üzerinde son zamanlarda kullanmaya başladık ancak cs 1.6 için bir lisanslama ücreti ödemeye gerek duymuyorum ücret veren olduğunuda düşünmüyorum ek olarka ne gereği var?
Lisanslı olup olmadığına bağlı sizin paylaşmanız.Yoksa size kalsa her şey bulunsan kafasındasınız.
Son Düzenleme: 13-06-2019, Saat: 23:45, Düzenleyen: PawnMaster.
Daire kodlarını alıntı yapıldığı belirtilmiş zaten de sadece bu eklentiye takılma !
Başka eklentilere de bak ona göre söyle mesela amad eklentilerini kendi burada paylaşmasa siz paylaşacaktınız.
O lr eklentisi sizde olmassa olmazdı değil mi ?
https://forum.webdiyo.com/search.php?act...order=desc
Arkadaşlar neden yorumlarınızı kaldırıyorsunuz ki ?
Bir şeyden mi korkuyorsunuz ?
Başka eklentilere de bak ona göre söyle mesela amad eklentilerini kendi burada paylaşmasa siz paylaşacaktınız.
O lr eklentisi sizde olmassa olmazdı değil mi ?
https://forum.webdiyo.com/search.php?act...order=desc
Arkadaşlar neden yorumlarınızı kaldırıyorsunuz ki ?
Bir şeyden mi korkuyorsunuz ?
Son Düzenleme: 13-06-2019, Saat: 23:46, Düzenleyen: MawiLarq.
Ahmet ilk olarak bu forumda görev almıştı tüm içerikleri kendi özgün iradesi ile yayınladı ve tahminimce pişman değil çünkü bahsettiğiniz forumda burada aldığı kadar hit almayacaktı bu bir gerçek ahmetten lafa girmen iyi oldu şahsen ahmeti severim aramda bir sorun bulunmamakta olmayacakta ahmeti ve arkadaşı olan necatiyi severim eski dostlarım ve her zaman yerleri olacaktır benim gözümde eklenti çalmak diyorsun ancak yapılan eklentilerin çoğunun temel fikri bize ait tartışılcak konu bumu gerçekten?
Emirhan sakin ol biraz sanki hızlı ve telaşlı yazıyorsun, kelimeleri karıştırmandan ve yazım kurallarına uymamandan belli.
Saymayı biliyormusun, he ama olsun eklenti istekteki konularıda yapamayıp sizden yardım filan istiyoruzudur komiksin ?
Eklenti İstek - 3,895 Konu
Eklenti Paylaşım - 1,077 Konu
Eklenti İstek - 3,895 Konu
Eklenti Paylaşım - 1,077 Konu
(13-06-2019, Saat: 23:46)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emirhan sakin ol biraz sanki hızlı ve telaşlı yazıyorsun, kelimeleri karıştırmandan ve yazım kurallarına uymamandan belli.Beni hiç tanımamışsın
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
webdiyo ile WebDiyo | Hüseyin [YMK] | 0 | 253 |
31-01-2020, Saat: 22:55 Son Yorum: Hüseyin [YMK] |
|
WebDiyo Yılbaşı | CelikHost İnternet Hizmetleri - Bilişim Çözümleri | CelikHost.Web.TR | 1 | 309 |
04-01-2020, Saat: 22:41 Son Yorum: By.KinG |
|
WEbdiyo | !AKINCI! | 3 | 627 |
06-09-2019, Saat: 00:32 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Webdiyo.com Haxball Takım Turnuvası! | ademakcan | 2 | 328 |
31-08-2019, Saat: 15:59 Son Yorum: ademakcan |
|
WebDiyo Gartic.io | By.KinG | 9 | 481 |
24-08-2019, Saat: 20:07 Son Yorum: RuHSuZ |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi