Merhaba arkadaşlar Teamspeak 5 hakkında firmalara gönderilen fotoğraf budur, sizce iyimi ? Bana göre berbat dc özentisi gibi.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Anket Başlığı: Teamspeak 5 hk. Düşüncelerinizi Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Güzel | 2 | 33.33% | |
Berbat | 4 | 66.67% | |
Katılımcı sayısı: | 6 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Konu
DC özentisi filan bence pek bi önemi yok . Genel olarak geliştirilmesi gerekiyordu teamspeak'ın ve bu şekilde kullanımı ve arayüzü daha iyi olmuş bence teamspeak 3'e göre . Ve ben teamspeak'ı DC yerine tercih ederim .
Klasikliğini bozdukları için oyum olumsuz teamspeak3 beğenme sebebim sadeliği ve kullanış kolaylığı idi tasarım olarak gelişmiş bir yapıya sahip tutturmaya çalışmış büyük kitlelere hitap etmesi için mantıklı ancak teamspeak3 kullanıcılarının teamspeak5 kullanma oranı şahsen %50 yi geçiceğini sanmıyorum
Bence olacak şu ts5 kullanımı düşük seviye olacak tasarımı felan geri ts3 gibi yaparlar.
Bu tasarım ts5 uymaz bence biz ts3 u kendi tasarımıyla seviyorduk böyle tasarım çok kötü
Bu tasarım ts5 uymaz bence biz ts3 u kendi tasarımıyla seviyorduk böyle tasarım çok kötü
Yapılması gereken buydu zaten -_-
Güzel
Güzel
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Teamspeak 5 Geliyor ! | ` wappeN | 6 | 646 |
17-02-2019, Saat: 18:06 Son Yorum: Pizza |
|
TeamSpeak 3 Yedek | ! RasKoLn. ! | 0 | 392 |
29-01-2019, Saat: 18:48 Son Yorum: ! RasKoLn. ! |
|
Grafik Tasarım Ve TeamSpeak Bölümünde İstediğiniz Tasarımlar. | muh4mmed | 9 | 674 |
30-09-2018, Saat: 21:36 Son Yorum: Demirhann |
|
TeamSpeak 3 ve Sinüs Bot çekilişi ! | YasiNexuS | 27 | 1,395 |
08-09-2018, Saat: 23:59 Son Yorum: ` bRae |
|
TeamSpeak 3 Guncerleme | kerem123 | 1 | 346 |
14-08-2018, Saat: 21:26 Son Yorum: MawiLarq |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi