Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Grafik Tasarım Ve TeamSpeak Bölümünde İstediğiniz Tasarımlar.

Konu

Son Düzenleme: 01-10-2018, Saat: 14:23, Düzenleyen: muh4mmed.
Herkese Selamın Aleyküm,Ben Mr.ZqRBa #Muhammed` Grafik Ve Tasarım Bölümünden Sorumlu Olan Bir Moderatör Bu konuda Anlatmak İstediğim & Amacım Kullanıcıların İstediği Üzerine Grafik Konularını Paylaşmak Bunlar; Youtube Tasarımı,Twitch Tasarımı,Mascot Vb. İsteklerde Buluna Bilirsiniz En Çok Hangi İstek Geliyosa Ona Yöneleneceğim. Ciddeye Alırsanız Sevinirim Teşekkürler,Saygılarımla Webdiyo Grafik Tasarım Ekibi,İyi Forumlar.
WEBDiyo HEP Beraber Geleceğe.

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
(30-09-2018, Saat: 15:25)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam anlayamadım
Userlar GT. Bölümünde Hangi Kategoriyi Daha Çok İstiyorsa Daha Çok Ona Yöneleceğim.

Önerilerinizi Bekliyorum.

Bence sen paylaşımını karışık yapıcaksın, yani 1 banner 1 youtube kanal avatarı 1 facebook banneri gibi.

Buna Neden Sende Katılmıyorsun,Birde Sadece Hafta Sonu Girebiliyorum Nedeni;Haftanın 5 günü idmanlara gidiyorum + okul ordan 4 saat idman eve 10'da geliyorum bu yüzden istek konu üzerine yoğunlaşacağım.

Benim dediğim her hafta karışık atabilirsin.

(30-09-2018, Saat: 21:22)Emre Özdemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim dediğim her hafta karışık atabilirsin.
Konuyu Düzgün Okumanı Tavsiye Ederim Dostum Kafan Biraz Bulanmış Galiba.

Okudum bende fikrimi söyledim zaten okumayıp birşey yazmadım.

Konu başlığı yanlış olmuş benim adıma ve ts3 , grafik bölümü yetkilileri adına bu konuyu çöpe taşıyıp tekrardan şu başlıkta bir konu açarsan daha anlaşılır ve geniş bir kitleye ulaşabiliriz :

Grafik ve ts3 bölümlerinde ne tarz paylaşımlar paylaşılmasını isterseniz . Örnek olarak banner pack ( ts3 banner , oda içi banner , icon ) , farklı olarak birşeyler sunulabilir , tartışılabilir , desteklenebilir ..

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
[Teşkilat Grafik Ekibi] Grafik ve Tasarım Ekibi. muh4mmed 3 543 27-04-2020, Saat: 17:22
Son Yorum: adasdasd12
Grafik İstek YollaBiTasarım 0 221 11-01-2020, Saat: 21:49
Son Yorum: YollaBiTasarım
Tasarım çekilişi yapıyorum Zeze.Stained 7 375 18-11-2019, Saat: 14:04
Son Yorum: ahmet0
Etkinlik   | Away Arts Yeni Sayfa ! [Tasarım Çekilişi] Away Arts 19 807 08-11-2019, Saat: 23:26
Son Yorum: Away Arts
Etkinlik   | 29 Ekime Özel İlk 3 Kişiye Tasarım [Ücretsiz] STudio HuLk 9 367 29-10-2019, Saat: 11:23
Son Yorum: Hüseyin Orkun

Task