Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Şehitler için Dua

5
1108

Konu

-BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM-

''Selamün Aleyküm Ve Rahmetullah'u Berekatühû''
>>>Selam Vermek Sünnet, Almak İse Farzdır''<<<

Arkadaşlar müsaitseniz ellerimizi açarak dua edelim İnşallah..

[b]''Yarabbim kurban olduğum Allah'ım sen sabrediyorsun sen Es - Sabur'sun Sabredensin ve sen öyle bir Râbsınki Sabreden ve sabrın sonunda Hak ettiğini verensin. Allah'ım sen sevdiğin kulların cezasını bu dünyada verirsinki Ahirette bir hesapları kalmasın diye yada Affedersin ahiret kötü olanlara çok zordur Allah'ım sen sevmediğin kulların cezasınıda Ahirete saklarsın. Sen bu Terörist'lerin cezasınıda Hem dünyada hemde Ahiret'te ver.. Askerlerimize zorluk çektiriyorlar Kurdukları tuzakları başlarında dolanmasını sen nasib et Allahım.. Sen çok büyüksün Rabbim Askerlerimize yardım et onlara güç ver ''La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyul Azim'' Güç Ve Kudret Ancak Allahındır Sen güç ver Vatanımız için ve Senin rızan için ayaktalar. Bizim için nöbet tutup çatışmalara giriyorlar Arşına açılan eller aşkına Rûküda büyüklen beller aşkına Hz Muhammed Mustafa (S.A.V) Hürmetine Yardım et Allah'ım. Yardım Et Allah'ım. Yardım Et Allah'ım. Amin.. Amin.. Amin.. Birahmatika Ya Arhamarrahimin Vesselemun Elel Murselin Velhamdülillahi Rabbil Alâmin'' 

[/b]

Kod:
Âmin! Ya Erhamerrâhımîn! Sübhane Rabbiye’l Aliyyi’l a’lel vehhâb.

Euzübillahimineşşeytanirracîm- Bismillâhirrahmânirrahıym.

Elhamdülillahi Rabbil alemîn. Vessaletü vesselâmü alê rasûlinê Muhammedin ve alê êlihî ve sahbihî ecmeıyn.
Rabbim dualarımızı bu dua hürmetine kabul et.

Amin. Amin. Amin.

Amin.

WEBdiyo.COM ~ Grafiker

PHP Kod:
Güzelliğe çok önem vermekelebekde güzeldiramma ömrü 1 gündür

Yılmam ölümden,yaradan,askerim
Orduma "Gazi" dedi Peygamber'im
Bir dileğim var ölürüm isterim
Yurduma tek düşman ayak basmasın

Eyvallah Allah Razı Olsun

Amin.

Sexy Girls from your city
İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Yaz için parlatıcı rujlar livacan 0 99 29-06-2022, Saat: 17:54
Son Yorum: livacan
Çanta Temizliği İçin En Güvenilir Adres livacan 0 67 08-06-2022, Saat: 13:57
YILBAŞI İÇİN JBMENU NASIL ? BugraBey43 13 1,306 27-11-2021, Saat: 18:34
Son Yorum: 23423423423
Sağlıklı ve güzel gözler için nelere dikkat edilmeli? livacan 0 131 07-06-2021, Saat: 11:30
Önerebilceginiz Discord İcin Sunucu İsimleri cocokral56 0 306 01-02-2020, Saat: 04:35
Son Yorum: cocokral56

Task