Selam herkese sizlere sürekli olarak bir sayfadan bahsediyorum ve geçen günde o sayfanın çanta temizleme kısımları hakkında bilgi vermiştim işlemin nasıl olduğuyla alakalı falan. Bugünde yine çanta temizliği kısımları hakkında bir şeyler demek istiyorum ama bu sefer görüşlerimi ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. İlk olarak ve en sevdiğim özellikleri kurye hizmetleri çok yoğun olduğum için kendim bir yere götürüp geri alamıyorum o yüzden kuryeleri sayesinde çok rahatlıyorum. Diğer en sevdiğim özellikleri ise çok güvenilir olması çok sevdiğim çantalarımı bile hiç düşünmeden çanta tamiri kısımlarına gönderebilirim. Bu iki bahsettiğim şey benim bu uygulamayı rahatlıkla kullanmama sebep oluyor bunları da sizlere bahsetmek istedim. Diğer yazımda çanta temizleme işlemlerinin nasıl olduğunu biraz bahsetmiştim merak edenler o yazımı da okuyabilir.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yaz için parlatıcı rujlar | livacan | 0 | 99 |
29-06-2022, Saat: 17:54 Son Yorum: livacan |
|
YILBAŞI İÇİN JBMENU NASIL ? | BugraBey43 | 13 | 1,306 |
27-11-2021, Saat: 18:34 Son Yorum: 23423423423 |
|
Sağlıklı ve güzel gözler için nelere dikkat edilmeli? | livacan | 0 | 131 |
07-06-2021, Saat: 11:30 Son Yorum: livacan |
|