Dostlar CSAilesi'nde ilk sezondan itibaren ilk aylardan itibaren kayıtlı bulunmaktayım ve uzun süredir de forumda moderatör konumundayım . Geçen sene kadar aktif olamıyorum ama genede elimden geleni yapmaya çalışıyorum forum için . Bu konunun içeriği de forumda büyük bir güncelleme yapılması taraftarındayım . Konu ne kadar ön görülür veya ne kadar değerlendirilir bilemem . Eğer bu konum değerlendirilip onay görülürse bu olayın başında ben bulunmak isterim . Birazdan paylaşacağım fikirler sadece bana aittir . Bu fikirlerin ne zaman yapılması gerektiğini bilemem sadece dediğim gibi fikirleri sunmak istedim , okuyanlar bu konu hakkında yazdıklarımın üstüne ekleme veya düzeltme yaparlar ise daha sağlam bir konuya CSAilesi olarak imza atmış bulunuruz .
Amacım şudur : CSA Olarak 1. Senemize Güzel Ve Planlı Bir Şekilde Girmek .
Yapılacaklar :
* Forumda bulunan sınırsız yasaklanmış kişilerin açtığı konuları silip aynı konuyu bu konu altında seçilmiş olan ekipten ( FGEkibi ) birisinin tekrar açması . Tabi bu konu tekrar açıldığında konuyu açan ilk kişinin konunun belirli bir yerinde ismi geçmesi halinde .
* Yine Forumda bulunan konulardan dosyayı ek'e koymak yerine belirli upload sitelerine koyulmuş konuların tespit edilip dosyayı tekrar hiçbir düzenleme yapmadan sadece download bölümünde düzenleme yaparak dosyayı o konu içerisinde eke koymak .
* Daha önceden istekte bulunulmuş ama güzel bir teklif sunulamamış olan CSA logosunun değiştirilmesi .
* Forum dahilinde ekip içerisinde konuşulup nelerin gerekli olduğu veya nelerin gereksiz olduğu hakkında yorum yapılması ve sonuç dahilinde de bu konuyla ilgili yöneticiye geri dönülmesi , onay görülürse de uygulanması .
* Rep sisteminin kaldırılması veya düzenlenmesi . Dostlar bundaki kasıt şudur : Yani bir moderatör arkadaşımız gidiyor başkasına rep veriyor adam bir bakmışsın 1000 rep olmuş yani tabi verebilir emeği vardır verilir bunda birşey yok sonuçta moderatörsün ama haksız yere rep verilen arkadaşlarımız var . Bu bence bir haksızlıktır ve haktır . Yani amaç şu olmalı REP sistemine göre kullanıcı değerlendirilmemeli daha farklı birşeyler konuşulup değerlendirilebilir .
Not : Tabi bu ekip sadece aracı olucaktır yani forum üyeleri de bu konular hakkında yorum yapabilir , görüşler sorulabilir . Konunun başında da dediğim gibi sadece görüştür istektir . Onay görülürse uygulanabilir ama bilinmelidir ki tamamen forum gelişmesine destek olma çabasıyla açtığım bir konudur ..
BEN HARICI ISTEKLER :
* Rep Sistemine Gelirsek Rep Forumun Tadı Tuzu Hafta da veya Günde Rep Sınırı Getirirseniz Yahut Adminlerin Dikkatı ve İlgisiyle O Konuda Çözülür. ( BraveMan , 11.12.2017 )
* Rep sistemi yerine Para ile Konulari acma gelebilir bunuda degerli pluginlere vs ekleriz
En azindan yapan kisi para kazanir o paraylada market den mesela vip mesela jbmenu markete ozel koyabilirsiniz benxe vuzel bisi olabilir en azindan uyeler hirslanir tabi diger arkadaslarada uygun olursa ( !RehaReiz! , 11.12.2017 )
En azindan yapan kisi para kazanir o paraylada market den mesela vip mesela jbmenu markete ozel koyabilirsiniz benxe vuzel bisi olabilir en azindan uyeler hirslanir tabi diger arkadaslarada uygun olursa ( !RehaReiz! , 11.12.2017 )
* Rep sisteminde cidden sıkıntı var o tıklama acıgı hariç bir kaç acık buldum istesem zaten şuan 999999 rep yaparım güncelleme şart ( KARAHAN , 11.12.2017 )
* kendi dosya upload sitesi yapın sorun çözülür ( Cepkin* , 11.12.2017 )
* Bir Kullanciyi banlarken Bir Seçenek Olsun Full Banla,Banla
Eger Full Banla Dersek Yorumlarini,Konularini,Repini Felan Silsin, Banla Dersek Normal Banlansin
Cuknu Spam Yapanlar Cok. ( !berk! , 11.12.2017 )
Eger Full Banla Dersek Yorumlarini,Konularini,Repini Felan Silsin, Banla Dersek Normal Banlansin
Cuknu Spam Yapanlar Cok. ( !berk! , 11.12.2017 )
* Fikirler güzel rep sistemi veya gelecek sistem ile şöyle birşey olabilir mesela jbmenuler herkesin vazgeçilmezi yani serverlerin vazgeçilmezi şimdi bu konulara yorum yazmak icin onlardan belirli Bir ücret alınıp açan kişiye verilebilir ilgilenirseniz güzel olur bence ( CoBoXCod , 11.12.2017 )