cs 1.6 forum bakımından en iyi webdiyo fakat nedense oyt sevmiyorum belkide dolulugu az oldugundan veya hic panelini kullanmadıgım icin csduragi serverleri güzel geliyor 4 yıllık bir serverim var panelini vs herşeyini biliyorum belki buda bu yüzden en iyi geliyor bana düşünceleriniz neler?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Zevkler tartışılmaz.
oyt ile csduragı arasında dağlar var csduragı user ım daha cok dıyor % 10 u % 20 si bot colsona "status" yazdıgında 2-3 tane serverda gordum bızzat o yuzden oyt de bu yok orjinal hepsi ve doluluğu sabit ılk 20 dolar herzaman kendı yonlendırmesı vardır, csduragıda yonlendırmeye para ıstıyor adamlarım benım adamım dıyor oytde ucretsız bu mesela.
(26-10-2019, Saat: 21:13)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyt ile csduragı arasında dağlar var csduragı user ım daha cok dıyor % 10 u % 20 si bot colsona "status" yazdıgında 2-3 tane serverda gordum bızzat o yuzden oyt de bu yok orjinal hepsi ve doluluğu sabit ılk 20 dolar herzaman kendı yonlendırmesı vardır, csduragıda yonlendırmeye para ıstıyor adamlarım benım adamım dıyor oytde ucretsız bu mesela.doğrudur fakat pahalı geliyor fun server paraları ön ip için
(26-10-2019, Saat: 21:14)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Türkiyenin en dolu sunucuları addaha dünyanın oyunyöneticisi sunucuları şuanda yarısı bile değil bahsettiğin sunucu.(26-10-2019, Saat: 21:13)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyt ile csduragı arasında dağlar var csduragı user ım daha cok dıyor % 10 u % 20 si bot colsona "status" yazdıgında 2-3 tane serverda gordum bızzat o yuzden oyt de bu yok orjinal hepsi ve doluluğu sabit ılk 20 dolar herzaman kendı yonlendırmesı vardır, csduragıda yonlendırmeye para ıstıyor adamlarım benım adamım dıyor oytde ucretsız bu mesela.doğrudur fakat pahalı geliyor fun server paraları ön ip için
Logom nerde nemesiskingofcs
Bence oyt panelini ticketteki tasarım gibi yapsa daha hoş olur ben bu yönden bakarak sevmiyorum oyt panelini ve aşırı karmaşık geliyor bana
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
WHATS APP VIDEOS FORUM 7yo GIRLS SHARED | butterflyailee | 0 | 18 |
12-11-2024, Saat: 00:36 Son Yorum: butterflyailee |
|
OMEGLE FORUM GOLDBERGVIDEO DARK WEB | butterflyailee | 0 | 24 |
06-11-2024, Saat: 07:39 Son Yorum: butterflyailee |
|
15yo GIRLS JB FORUM 7yo GIRL CAPTURES | SwindLer | 0 | 26 |
31-10-2024, Saat: 18:42 Son Yorum: SwindLer |
|
17yo GIRL JB FORUM 14yo GIRLS TELEGRAM | abdullah21 | 0 | 28 |