Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Eniyi Forum En iyi Cs1.6 Sunucu

Konu

cs 1.6 forum bakımından en iyi webdiyo fakat nedense oyt sevmiyorum belkide dolulugu az oldugundan veya hic panelini kullanmadıgım icin csduragi serverleri güzel geliyor 4 yıllık bir serverim var panelini vs herşeyini biliyorum belki buda bu yüzden en iyi geliyor bana düşünceleriniz neler?

Zevkler tartışılmaz.

(26-10-2019, Saat: 20:34)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zevkler tartışılmaz.
sonuna sizin düşünceliriniz yazdım

oyt ile csduragı arasında dağlar var csduragı user ım daha cok dıyor % 10 u % 20 si bot colsona "status" yazdıgında 2-3 tane serverda gordum bızzat o yuzden oyt de bu yok orjinal hepsi ve doluluğu sabit ılk 20 dolar herzaman kendı yonlendırmesı vardır, csduragıda yonlendırmeye para ıstıyor adamlarım benım adamım dıyor Gülücük oytde ucretsız bu mesela.

Pretty Womans in your city
(26-10-2019, Saat: 21:13)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyt ile csduragı arasında dağlar var csduragı user ım daha cok dıyor % 10 u % 20 si bot colsona "status" yazdıgında 2-3 tane serverda gordum bızzat o yuzden oyt de bu yok orjinal hepsi ve doluluğu sabit ılk 20 dolar herzaman kendı yonlendırmesı vardır, csduragıda yonlendırmeye para ıstıyor adamlarım benım adamım dıyor Gülücük oytde ucretsız bu mesela.
doğrudur fakat pahalı geliyor fun server paraları ön ip için

(26-10-2019, Saat: 21:14)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26-10-2019, Saat: 21:13)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyt ile csduragı arasında dağlar var csduragı user ım daha cok dıyor % 10 u % 20 si bot colsona "status" yazdıgında 2-3 tane serverda gordum bızzat o yuzden oyt de bu yok orjinal hepsi ve doluluğu sabit ılk 20 dolar herzaman kendı yonlendırmesı vardır, csduragıda  yonlendırmeye para ıstıyor adamlarım benım adamım dıyor Gülücük oytde ucretsız bu mesela.
doğrudur fakat pahalı geliyor fun server paraları ön ip için
Türkiyenin en dolu sunucuları addaha dünyanın oyunyöneticisi sunucuları şuanda yarısı bile değil bahsettiğin sunucu.

Bence oyt panelini ticketteki tasarım gibi yapsa daha hoş olur ben bu yönden bakarak sevmiyorum oyt panelini ve aşırı karmaşık geliyor bana

(27-10-2019, Saat: 08:30)PawNod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence oyt panelini ticketteki tasarım gibi yapsa daha hoş olur ben bu yönden bakarak sevmiyorum oyt panelini ve aşırı karmaşık geliyor bana
aynen panel yenilenirse güzel olabilir bencede evet bu logo daha güzel

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
WHATS APP VIDEOS FORUM 7yo GIRLS SHARED butterflyailee 0 18 12-11-2024, Saat: 00:36
Son Yorum: butterflyailee
OMEGLE FORUM GOLDBERGVIDEO DARK WEB butterflyailee 0 24 06-11-2024, Saat: 07:39
Son Yorum: butterflyailee
15yo GIRLS JB FORUM 7yo GIRL CAPTURES SwindLer 0 26 31-10-2024, Saat: 18:42
Son Yorum: SwindLer
17yo GIRL JB FORUM 14yo GIRLS TELEGRAM abdullah21 0 28 31-10-2024, Saat: 06:27
Son Yorum: abdullah21
Adidas Forum Scontate Elliott379 0 101 24-06-2022, Saat: 09:23
Son Yorum: Elliott379

Task