Arkadaşlar Selamun Aleyküm Öncelikle Forumda En İyi Tasarim Yapan Kişi Kim Yazarmısınız [SADECE O KISIYI ORNEK ALARAK TASARIM YAPICAM O YUZDN ]
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
bu sana kalmış herkesin zevki başka Tasarım Çalışmaları Bölümünden Bakabilirsin
Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
dünden daha iyi olmaktır..
Bir sıralama yapılması olmaz ancak eskiden olsa , gif. uzantısında Muhammed .png tasarımda zeze derdim tanırmısın bilemem ancak aktif olduklarını biliyorum piyasada yeni başladıysan sanırsam yt kanalı olcaktı araştırıp ordan bak ders videoları olucaktı orda
Var ancak ben pek beyenmiyorum yapılanları ancak insanlar seviyor ben şahsen klasik,basit şeyleri seviyorum.
Son Düzenleme: 29-12-2018, Saat: 21:25, Düzenleyen: Kalipso22.
Aynen ben de o şekil . Emirhan'a katılıyorum . Mesela en son Wolker'in yılbaşı için yaptığı banner gayet hoşuma gitti . Onun dışındaki ts3 bannerler olsun diğer bannerler olsun hep aynı geliyor bana. Aynı renk aynı desen tarzında hani böyle birbirini andırıyor . Bence de en iyisi klasik ve özgü olması . Öyle daha karizmatik duruyor .
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
WebDiyo.COM | Herkes Neden Tasarımcı ???? | [Sahipsizler] | 8 | 928 |
16-05-2018, Saat: 14:32 Son Yorum: ` anJeun |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi