Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ekip Adı

Konu

Konu güncelliğini korumaya devam ederken Red Army ve BraveFriends ekip liderleri iletişime geçti.

@ rainmen. , @ RuHSuZ BraveFriends adına ALperen Ekşi ile iletişime geçmem söylendi bu konunun gerçekliği nedir? Sizin yönlendirmeniz de anladığım kadarıyla Mustafa isimli bir arkadaş vardı?

2015 de Alperen Vardı başta Geçen sene haziran da Mustafa Geçti Alpereni Bilmem ama Mustafaya güven olmaz.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
2 tane ekip üyesini tanımaktayım mustafa [SlimShaydy,Phoneix] ,Alperen Ekşi .Şöyle değerlendirme yapalım.Senle ben bir klan actık ortaklaşa .Ve ben dolandırdım bir kaç kişiyi , Klanımızın adı lekelenir haksızmıyım?öteki 2 arkadaşın hakkını yiyemem ama bu arkadaşların oldugu yere bulaşmaman tavsiyem olur.

(06-01-2019, Saat: 14:07)RainmeN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 tane ekip üyesini tanımaktayım mustafa [SlimShaydy,Phoneix] ,Alperen Ekşi .Şöyle değerlendirme yapalım.Senle ben bir klan actık ortaklaşa .Ve ben dolandırdım bir kaç kişiyi , Klanımızın adı lekelenir haksızmıyım?öteki 2 arkadaşın hakkını yiyemem ama bu arkadaşların oldugu yere bulaşmaman tavsiyem olur.
Haklısın da şöyle bir piyasada gezip sormuş bulunmaktayım ( sadece oyunyöneticisi klanlarının liderleriyle bir istişare yaptım ) Alperen isimli arkadaş için çok fazla tepki almadım nedense kafamda ki soru işaretleri yok oldu diyebilirim ki kendisi ile de 3 saat önce iletişime geçtim satış işinde ilkçi olmayı kabul etmeyi göze aldı, bakalım görelim diyelim o zaman risk almayı göze aldım umarım dediğiniz gibiyse arkadaş bizi şaşırtmayı başarır diyeyim o zaman. 1-2 gün içerisinde ticaret olduktan sonra tekrardan konuyu güncellerim.

Sen Alperenle mi Mustafayla mı iletişim kurdun ?

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Alperen Ekşi adı altındaki arkadaş ile bugün sabah olan ticaret sorunsuz gerçekleşmiştir.

Resmi sayfa, Resmi grup ve de isim hakları tamamıyla alınmıştır, diğer 4 ekip liderleri 12.01.2019 Tarihine kadar iletişime geçerse teklifimi sunabilirim bu tarihten sonra için geçerli değildir.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Başarılar dilerim hocam

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(08-01-2019, Saat: 12:29)RuHSuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar dilerim hocam
Teşekkürler Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Counter 1.6 Ekip ARANIYOR ! RasKoLn. ! 14 1,010 28-06-2019, Saat: 17:43
Son Yorum: ! RasKoLn. !
Gta V Online Ekip SkullHD 0 276 12-06-2019, Saat: 19:17
Son Yorum: SkullHD
Ekip üyesi aranıyor GAWISCANSE 7 455 30-03-2019, Saat: 00:46
Son Yorum: Smash