Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ekip üyesi aranıyor

Konu

Cs 1.6 da 3 tane kendımıze aıt sunucumuz var oyunyoneticisinde 2 Pro 1 Dm 3 Server 95.173.173.6-27-29 bu ipler 
Ekibimiz yeni kuruldu + 18 ekip üyesi arıyoruz bilginize Gülücük 

ts ip 95.173.173.6

Pretty Womans in your city
IP Adresleri mükemmel bende arıyorum yakında rakip olucağız inşallah Blush

Eskiden klanlara katılmayı pek sevmezdim sonra bunu bir klanda denedim ve ortam güzel olunca zamanın nasıl geçtiğini fark edemiyorsun umarım sizin ortamınız da öyledir katılmayı çok isterim fakat zamanım yok Üzüldüm

(29-03-2019, Saat: 21:51)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eskiden klanlara katılmayı pek sevmezdim sonra bunu bir klanda denedim ve ortam güzel olunca zamanın nasıl geçtiğini fark edemiyorsun umarım sizin ortamınız da öyledir katılmayı çok isterim fakat zamanım yok Üzüldüm
Tmm tşk Kahkaha

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Başarılar Hocam Umarım Aradığınız Kişiyi Bulursunuz

Steam Yutup | Rep
@` bRae beklerız aramıza ortamımızı yenı kuruyoruz çok para harcanıyor inan ki ortamı kurmak ıcın herşeyi cabalıyorum @OyunYoneticisi başta olmak uzere tam tamına 2012 yılından berı oyunyonetıcısındeyım Gülücük

Ekip arkadaşları derken bunu biraz daha açarmısınız, yetkili mi, admin mi, ilgilenecek kişi mi vs. vs. ?

Başarılar
v

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Etkinlik   | Arkadaşlar Benim Sitemde Moderatör Aranıyor ! McuDio 0 228 23-10-2020, Saat: 07:59
Son Yorum: McuDio
Alt clan aranıyor crowlin 1 298 13-06-2020, Saat: 19:23
Son Yorum: Furkangs1905
CS 1.6 Server Plugin Yapımcısı aranıyor ücretli. GAWISCANSE 3 387 20-01-2020, Saat: 17:51
Son Yorum: GAWISCANSE
Server Aranıyor :) ! `CryLex 1 293 05-09-2019, Saat: 23:34
Son Yorum: !AKINCI!
Editor ARANIYOR ! RasKoLn. ! 11 504 08-07-2019, Saat: 17:12
Son Yorum: HEADSHOT DESİNQ

Task