Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ekip Adı

Konu

Merhabalar, 
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım 2015-2016 sezonundan bu yana emekliye ayrıldığım JB ortamına yakında hızlı bir giriş yapacağım hayırlısıyla. 
Bu iki yıllık süreçte gerek mesleğim gereği gerek kendimi geliştirmekte olduğum yazılım bilgim ile mükemmel içerikler yeni nesil sistemler ortaya çıkardığımı düşüünüyorum, ne bir yerden bir gram alıntı ne de başka bir şeyin bulunduğu bir içerik bunlar.

Hayatınız da görmediğiniz bu sistemi bu kadar eski bir oyuna nasıl getirmiş diyebileceğiniz bir oyuna ev sahipliği yapacağıma emin olabilirsiniz. 

Şimdi asıl konuya gelelim;
Arkadaşlar biraz sonra alttaki listeye bırakacağım ekip liderleri ya da başkanlarını tanıyan ya da kişisel olarak buradaysa bir teklifim olacak çoğuyla iletişime geçemedigim için buradan bir konu açmak gereksinimi duydum. Listede adı olan ekiplerin bana ÖM ile iletişime geçerse ekip isimlerini, aktif sayfa ve gruplarını, ve isim haklarını satın alınacak, bu isimlerin dışında kalan ekipler lütfen darılmasın. Benim gördüğüm en eski köklü klan ve başarılarla dolu resmiyetini koruyup yönettiğini düşündüğüm ekipleri yazdım. 

Liste ; 
1- Alcatraz Gaming 
2- Red Army JailBreak
3- BraveFriends Gaming 
4- [P]erfect Gaming
5- Fallacious Gaming

Redarmy taniyorumda braveye bulasma derim

(05-01-2019, Saat: 14:20).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Redarmy taniyorumda braveye bulasma derim
Red Army ekibiyle nereden iletişime geçebilirim herhangi bir bilgi bırakırsanız sevinirim. 

BraveFriends ekibinin sorunu nedir peki?

bravefriends ekibi benim gözümde dolandırıcıdır. 2 -3 günlüğüne sana yetki verirler para almıycam diyip sonra para atmazsan die tehditler falan.redarmyde onların klanı die biliyorum.bence 0'dan başlarsan daha iyi edersin.kimseye güven yok

(05-01-2019, Saat: 14:56)RainmeN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bravefriends ekibi benim gözümde dolandırıcıdır. 2 -3 günlüğüne sana yetki verirler para almıycam diyip sonra para atmazsan die tehditler falan.redarmyde onların klanı die biliyorum.bence 0'dan başlarsan daha iyi edersin.kimseye güven yok
Sahibini o denli tanımam kimdir ne değildir bilmiyorum ama eski yönetim kadrosu, başarıları ve ekibi yönetme şekline laf ettirmem, sadece o ekibin değil listede olan 5 ekibinde. Diğer ekipler yaptığı bakımlar, duyurular vs. Bakımından bu ekiplerin yanında duramaz kendi görüşüm. Bu dediklerini yapan bir ekip liderleri varsa dediğin gibi görüşlerim değişebilir, ancak ki bu tarz şeyleri ortaya atmak kolay ortada bir bariz kanıt sunabilirmisin?

Dediğin klanlar eski evet 5 ve 3 sıradaki klanlar sahipleri askerlik nedeniyle kapattı istersen müsait zamanında hepsiyle tanıştırırım seni ancak orada OsmanLıda ' olmalıydı

(05-01-2019, Saat: 16:25)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dediğin klanlar eski evet 5 ve 3 sıradaki klanlar sahipleri askerlik nedeniyle kapattı istersen müsait zamanında hepsiyle tanıştırırım seni ancak orada OsmanLıda ' olmalıydı
Önümüzdeki hafta sonu içerisinde ya da perşembe - cuma günleri içerisinde bir konuşma imkanı sağlarsan gerçekten sevinirim. Bu eksiği de tamamlayıp projeyi yavaş yavaş faaliyete sokmayı düşünüyorum hayırlısıyla. 

OsmanLı ekibi neden yok? Sorusuna Hitaben;
Tamamiyle kendi kişisel görüşlerim olacak bunlar ancak ki önceliğim şu oldu OsmanLı adı altında onlarca server açıldı hala da açılmaya devam ediyor, ister istemez insanlar şuanda orijinal Osmanlı klanı olarak bildiği ifade artık değişti, sen istersen orijinal hesaplardan da duyuru geçecek olsan ki bunu zamanında "NoelDAYI" ismiyle bildiğimiz kişi oyunyöneticisi himayesi altında 173.117 IP üzerinde yapmıştı ve tutmadı, yanlışım varsa düzelt. 

Şu konularda hakkını yemem doğru olmaz piyasada bulunduğu süreçte sadece olumlu anlamda bakabileceğim şey olarak piyasadaki üst düzey doluluğu oldu gerisinde düşündüğüm kriterlerden geçemedi benim için bazı kriterlere açıklama da da yer verdim. Ancak ki temel sebebi şuanda Osmanlı ekibi birisine bağlı olarak biliniyor oyunculara istediğin kadar " isim haklarının devr edildiğini " anlatmaya çalışsan dahi hiç kimsenin buna inanacağını düşünmüyorum bu sebepten ötürü listede yer almadı.

Bf bulaşma derim.
Dost tavsiyesi.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(05-01-2019, Saat: 18:34)RainmeN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://forum.webdiyo.com/konu-mustafa-d...20173.html Formuda banlanmıştı. Bf clanı.
Öncelikle uyarın için teşekkür ederim, ekibin liderini Mustafa olarak bilmiyordum ben farklı bir isimli bir arkadaş vardı adı aklımda değil şuanda devr vs. olmuş herhalde onlar arasında da anladığım kadarıyla her ne kadar Phoenix adlı kullanıcı net bir şey açıklamamış olsa da sizlere güvenerekten Mustafa isimli bir kişiyle ticaretim olmayacak, diğer bahsettiğim adını unuttuğum arkadaş iletişime geçerse konunun altından siz değerli kardeşlerimin fikrini alıp iş yapacağım. 

Konunun sadece BraveFriends Ekibi üzerinde gitmesi de yanlış diğer 4 ekip liderlerini tanıyanlarında konuya gelmesini bekliyorum bakalım...

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Counter 1.6 Ekip ARANIYOR ! RasKoLn. ! 14 1,010 28-06-2019, Saat: 17:43
Son Yorum: ! RasKoLn. !
Gta V Online Ekip SkullHD 0 276 12-06-2019, Saat: 19:17
Son Yorum: SkullHD
Ekip üyesi aranıyor GAWISCANSE 7 455 30-03-2019, Saat: 00:46
Son Yorum: Smash
Ekip Alımları RuHSuZ 5 464 16-10-2018, Saat: 22:47