Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CSAilesi Sunucuları

Konu

Merhaba Uzun Süredir sadece forum üzerine destek veriyorduk çok yakında 
plugin satış sitesi gibi otomatik bir site hazırlığındayız ve bu cumartesi
1.6 Serverleri açıcağız 2 tane Cumartesi 20:00 ' da sizleri aramızda görmek isteriz
IP Leri Gizli tutuyoruz şuanda Cumartesi Ts3.CSAilesi.COM ' Team Speak 3 adresinde toplanıp yeni Ts3 ' ümüze geçiş yapıcağız

Bizleri tercih etmek isteyen herkezi ve bizleri merak edenleri Cumartesi 20:00 'Da Ts3.CSAilesi.COM Adresine bekliyorum

[Resim: vpvEOv.gif]

hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, mod ne olacak ?

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
bence jail olur die dusunuom Gülmekten Ölüyorum

(16-08-2017, Saat: 19:30)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Merhaba Uzun Süredir sadece forum üzerine destek veriyorduk çok yakında 
plugin satış sitesi gibi otomatik bir site hazırlığındayız ve bu cumartesi
1.6 Serverleri açıcağız 2 tane Cumartesi 20:00 ' da sizleri aramızda görmek isteriz
IP Leri Gizli tutuyoruz şuanda Cumartesi Ts3.CSAilesi.COM ' Team Speak 3 adresinde toplanıp yeni Ts3 ' ümüze geçiş yapıcağız

Bizleri tercih etmek isteyen herkezi ve bizleri merak edenleri Cumartesi 20:00 'Da Ts3.CSAilesi.COM Adresine bekliyorum

[Resim: vpvEOv.gif]
Görüşüme göre yönetim ekibine mod ve üstü alınsın ve sw moduna gelecek olursan csgo mod ve jail çok iyi olabilir görüşüm böle ama istersen anket açarak modu ögren :d sıkıntı olmaz seve seve veririm ben  kmt :d

Ip Adresi Bende Var XD

Havam Olsun Diye Söyledim Ama pffffff xd

(17-08-2017, Saat: 12:38)nurulla.h Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ip Adresi Bende Var XD
bendede var

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
TARTIŞMA- CS 1.6 Sunucuları ve panelleri nexogaming 5 325 22-01-2020, Saat: 14:02
Son Yorum: MawiLarq
CSAilesi | Hakkında dönen söylentiler hk. MawiLarq 10 650 10-11-2018, Saat: 17:16
Son Yorum: ` ripeNess
Csailesi Yeni Temaya Nasıl Geçilir? Emrullah* 4 862 17-07-2018, Saat: 02:07
Son Yorum: Emrullah*
WEBDiyo.COM & CSAilesi.COM MawiLarq 8 3,558 06-07-2018, Saat: 11:35
Son Yorum: gcengiz741
Paylaşımlarımı neden CSAilesi.COM 'da yapmalıyım ? MawiLarq 9 837 14-06-2018, Saat: 23:57
Son Yorum: EmreK

Task