Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CSAilesi | Hakkında dönen söylentiler hk.

Konu

Merhaba webdiyo takipçileri.

Böyle bir açıklama yapma nedenimiz bazı gurupların sahibi olduğumuz CSAilesi ismini kullanarak WEBDiyo ismini lekelemelere çalışmasıdır.

CSAilesi Adresimiz 2016 yılında kurulmuş olan bir counter strike platformudur , CSAilesi hiç bir sorundan dolayı kapatılmamıştır counter strikede çok büyük kitlelere hitap ettiği için yoğunluk üzerine ve yaşadığı buglar , alt yapı sorunlarından dolayı kapatılmıştır biz bunun hakkında detaylı bilgi verdik ancak bazı guruplar bunu anlamak istemedi CSAilesi kapanıp CSAilesi'ni WEBDiyo satın ALMADI ! CSAilesi adresi WEBDiyo.COM ve DiyoCO.COM Adresine ait olan bir projedir şuanda CSAilesi ismi tüm haklarıyla WEBDiyo'adresine ayittir , bundan başka söylentilere inanmayınız asla başka bir ortaklık söz konusu değildir başkasıyla CSAilesi kapanmış olan bir counter strike platformudur dahada açılmıcaktır gereksiz söylentilere inanmayın !

İyi forumlar | FORUM.WEBDiyo.COM

Düşünemeyen biri inanırdı anca böyle şeylere.

Hocayı Değişmiş. Gülmekten Ölüyorum

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Yazım hatasını görmeyen arkadaşlarımız edebiyat notlarınızı bilmek istiyorum dikkatli okursanız 2 yazım yanlışı var Gülmekten Ölüyorum

Ayittir (aittir olucak)
Guruplarda ( grup olucak)

(10-11-2018, Saat: 15:48)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazım hatasını görmeyen arkadaşlarımız edebiyat notlarınızı bilmek istiyorum dikkatli okursanız 2 yazım yanlışı var Gülmekten Ölüyorum

Ayittir (aittir olucak)
gayet normal olan birşey bide mawi, yazım hatası yok mu diye bakmak lazım.

(10-11-2018, Saat: 15:48)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazım hatasını görmeyen arkadaşlarımız edebiyat notlarınızı bilmek istiyorum dikkatli okursanız 2 yazım yanlışı var Gülmekten Ölüyorum

Ayittir (aittir olucak)
Ve virgüller kelime bitiminde geldikten sonra diğer kelime bir boşluk ile başlar ;

elma, armut, kel, mahmut, ...

Sizlerin yayınladığı konuları inceleyip hata aratmayın bana laf yapcağınıza birşey yapın işsizlik seviyesini tavan yaptınız la

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kediler Hakkında Bilgiler livacan 0 171 26-12-2020, Saat: 21:25
Son Yorum: livacan
CSDurağı rezillikleri hakkında MawiLarq 0 242 06-03-2020, Saat: 14:27
Son Yorum: MawiLarq
Akrostiş Şiir Hakkında Yorumlarınız Whisky02 8 423 25-11-2019, Saat: 15:11
Son Yorum: Whisky02
Csdurağının batışı hakkında ne düşünüyorsunuz? elmaşekeri 16 854 31-10-2019, Saat: 09:45
Son Yorum: elmaşekeri
Ts5 Hakkında // About Ts5 RuHSuZ 2 349 27-10-2019, Saat: 17:13
Son Yorum: MawiLarq

Task