Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

AWPer (AWP Player) Nedir – Kime Denir ?

Konu

Son Düzenleme: 18-10-2017, Saat: 07:57, Düzenleyen: D'n'S.
Adı üstünde, AWP kullanan kişiye denir. Oyunun kilit olduğu, kimsenin kimseyi vurmadığı anlarda genellikle bu arkadaş devreye girer. Oyunu açma işinde Entry Fragger kadar önemli bir rol oynar. Maçın durumuna ve kendi kabiliyetine göre aktif veya pasif oynayabilir. Takımı tamamlayan parçadır. AWP çok pahalı bir silah olduğu için, her round çekilmemelidir. Yine ne zaman AWP alınacağını IGL rolündeki oyuncunun belirlemesi en uygunu olacaktır çünkü bu silah alınırken kendi takımınızın ekonomisi ve karşı takımın ekonomi durumu göz önünde bulundurulmalıdır. AWP Oyuncusu, Dust2 ve Mirage gibi “Mid” yani Orta kısmın önemli olduğu haritalarda Entry Frag almak için sıkça kullanılır. AWPer rolü her ne kadar çok önemli olsa da, bir takım için kesinlikle bir zorunluluk değildir.

AWP bana göre izlemesi en keyifli olan silahtır. JWKennySFalleN veya Guardian gibi oyuncuların bu silahla meşhur videoları var. İzlerken gaza getiriyor insanı. Hemen bir tanesine bakıyoruz:

Sağ olasın .

Eywallah

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Eyvallah Teşekkürler

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Ayar dosyası, convar nedir? alphaearth 1 738 06-07-2018, Saat: 02:32
Son Yorum: MawiLarq
EasyAntiCheat - [EAC] Nedir ? //Detaylı Anlatım 'SametBEY [LJ] 6 967 19-05-2018, Saat: 14:25
Son Yorum: Demirhann
Entry Fragger Nedir – Kime Denir ? D'n'S 10 1,591 13-05-2018, Saat: 00:29
Son Yorum: [Sahipsizler]
The Supporter Nedir – Kime Denir ? D'n'S 8 899 13-05-2018, Saat: 00:29
Son Yorum: [Sahipsizler]
The Lurker Nedir – Kime Denir ? D'n'S 9 1,012 13-05-2018, Saat: 00:29
Son Yorum: MuhammeDesigN

Task