Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Sabit   | ZP'den Zombie Escape Mod [# Kaçış Modu #] UPDATED V3.0

Konu

tşklerr

guzel paylaşim

Mahmut Şahan Orta Direk Gülmekten Ölüyorum
adamın dibisin

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fdsfdsfewfew

saol ama calışmıyo amxx se bir uyumlu olsa botlarla oynayamıyorum..

(02-09-2018, Saat: 06:01)Sho.oTeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Files Mod İsmi : Zombie ESCAPE [Kaçış Modu]
Files Yapımcısı : Sho.oTeR
Files Sürüm : v3.0
Files Hakkında Açıklama ;
Sizlere eğlenceli bir şekilde zombie escape (zombilerden kaçış) oynamanızı sağlar.

Nasıl Yüklerim?
FTP/addons/ içine addons klasorunun içerisindekilerini
FTP/models/ içine models klasorunun içerisindekilerini
FTP/sound/ içine sound klasorunun içerisindekilerini
FTP/sprites/ içine  sprites klasorunun içerisindekilerini yükleyeceksiniz.
Scriptings içindekilerinide Ana Sayfa/PLUGİN ( EKLENTI ) Yükle bölumunden .smalarıda buradan yükleyeceksiniz.

Bilgilendirme
Eklentilerin hepsi elimden geçti ustyazı eklentisinde değişiklik yaptık, ustyazıya roundtime gibi dakika bağladık ve roundtime ile aynı değerde calısmasını sağladık...
Yani su sekilde siz ustyazıya girdiğiniz time değerini otomatik olarakda ustyazı roundtime'a geçiriyor böylece ustyazıda time bittiğinde roundtime'inde time'i bitmiş oluyor.
amx_cvar hud_roundtime "5" //Dakika olarak değer giriniz.
Burada 5 dakikaya ayarlanmış olup hemen roundtime'ada 5 dakika olarak geçiriyor 1-3 saniye aralıgında delaylar olabilir idealdir, ama roundtime ile aynı değerde bitmektedir geri sayımı...
Daha çok anlatabileceğim şey var ama ne yaptım ne ettim hatırlamıyorum filesi ayarlamayı uzun vakittir boşladım bitti diğer paylaşılan files cok karışıktı umarım bununla güzel bir şekilde oynayabilirsiniz.

05.09.2018 Güncelleme Notları;
  • Hızlı Zombiedeki özellikleri ct ve diğer zm classlarının kullanması düzeltildi.

• Extra item satin alırken alttan "Başarıyla satın alındı" yazısı eklendi.

Sorunsuz bir şekilde kullanmanız dileğiyle isteklerinizi yada sorunlarınızı konu altından yazabilirsiniz iyi forumlar.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
[GELİŞTİRİLMİŞ] Zombie Plague 5.0.5 [Türkçe] PowereXe 302 16,182 14-03-2024, Saat: 00:19
Son Yorum: thereis33
Zombie Giant Mod v1.0 Epslion 139 11,418 14-01-2024, Saat: 21:48
Son Yorum: admin1963+
CounterStrike 1.6 Car Mod - Araba Modu Emre Özdemir 34 2,703 10-09-2023, Saat: 20:29
Son Yorum: Hüseyin [YMK]
Zombie Escape Mod | CS 1.6 Emre Özdemir 31 2,723 10-09-2023, Saat: 20:13
Son Yorum: Hüseyin [YMK]
Flying Scoutsman (Uçan Gözcü) Modu amad.trgg 31 4,896 25-05-2021, Saat: 13:29
Son Yorum: ibokumru33

Task