Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

ZP Bomba spr Değiştirme.

7
885

Konu

Arkadaşlar bana yardım eder misiniz. Ben zombie plague 4.3 kullanıyorum ve bana şu spr lazım patlayınca kuru kafa spr si ve ben bunu nasıl zombie plague de bomba patlayınca kullanıcam.

- Naber müdür
Ekran görüntüsü atın ne istiyorsunuz ? Ayrıca elinizdeki bombayı atın

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
@TunnS[C] zombie plague 4.3 varya başka bir eklenti falan yok bende. sadece istediğim bombayı atıcam ve sonra patlıyınca kuru kafa çıkıcak.

- Naber müdür
@Qbar4141

Burcu ablaya mesaj at o yardımcı olur onda var WWZ dekı gıbı kuru kafa felan cıkıyor.

@TunnS[C] abla beni festen engel attı sen bi söyle ban kaldırsın WWZ yusuf abide engel kaldırdı dersin

- Naber müdür
2-) 3 Gün boyunca güncellenmeyen konular çöpe taşınır.!

Konu Kilitlenip çöpe taşındı

Konu Kilitlenip çöpe taşındı

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Art arda bomba alamama plugini exortek 2 480 03-03-2020, Saat: 14:59
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | TEAM DEĞİŞTİRME doba123x 2 371 26-09-2019, Saat: 23:26
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Takım ismi değiştirme kuzenlergaming 2 390 15-08-2019, Saat: 11:17
Silinmiş Konu   | otomatik nick degiştirme fourgething 4 523 24-07-2019, Saat: 01:39
Silinmiş Konu   | Eklentide Oyuncunun Parasını Sıfırlama/Değiştirme Vortex 5 410 20-07-2019, Saat: 17:21
Son Yorum: Aconyonn

Task