Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Zombie Mod Kurma

Konu

Merhaba dostlar, geçmişden beri oynadıgım cs 1.6 escape,bio,plague modlarına merak sardım, csd'den test server kiraladım, fakat bu sardıgım merak hiç iyi olmadı, dosyaları,sma'ları,plugins.ini sorunsuz şekilde hallettiğim halde( syser vermiyor hiçbir şekilde) olmuyor nasıl olmuyor diceksiniz, kuruyorum "ze"mapı acıyorum, m menü silahlar aktif, fakat oyuna girdiğinde diger oyuncuları beklersiniz elin bitmesinde hani  escape serverlerde, bakın bende bu şekilde https://i.hizliresim.com/qdY7QB.jpg CT T  menüsü geliyor bu olmaması gerek, yani mod kurulu değil, virüs yayılmıyor ama sorunsuz ekli, her modda bu şekilde oluyor bu bi türlü anlıyamıyorum sogudum gerçekden kurdugum suanki mod " Zombie Escape Webdyio (Updated Files) " bana yardım edicek arkadaslar lütfen modu kurmuş tecrübe sahibi kişiler cevap versin başkasına kurdurucam fakat benim açımdan hic iyi olmaz benim ögrenmem gerek nerde hata yaptıgımı, bir kardeşimiz kurucakdı fakat yogun kurmadı henüz

Yardım bekliyorum konu gece açtıgım için düşmüş geriye

En son csd icin destek verilmiyordu durum ne bilmiyorum şuan

Son Düzenleme: 15-12-2018, Saat: 13:36, Düzenleyen: yusufbaba53.
Bilmiyordum kardeşim bu durumu yasak ise yönetici kapatır konuyu

Konu kapanabilir PowerExe adlı arkadaşımız yardım edecek.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Zombie Escape Turuncu Asranot Modeli İsteği Ümit26 1 359 21-12-2019, Saat: 16:13
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Zombie Escape admin1963- 2 311 23-11-2019, Saat: 21:46
Silinmiş Konu   | [ - Zombie The Hero Mod - Satılık - ] By.KinG 1 373 25-10-2019, Saat: 11:42
Silinmiş Konu   | Zombie escape v2 HIIISALAK 3 800 04-09-2019, Saat: 13:24
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Zombie Escape Extra İtems WX''Timer 1 283 19-06-2019, Saat: 14:44
Son Yorum: MawiLarq

Task