Arkadaslar acilen zombie escape 2.7 eklentisine ihtiyacım var.Elinde olan var yardımcı olmak isteyen arkadas varsa Konu altına veya özel mesaj olarak paylasırsa sevinirim.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 20-06-2017, Saat: 21:48, Düzenleyen: XaRex.
Sen 2.7 Tek bir plugin mi sandın ? 2.7 zor ve satan çok kişi yok ben kendim yaptım fakat o kadar kolay değil kaç ayımı aldı
- Naber müdür
@Qbar4141 arkadasım ben zorlugundan yada basitliginden bahsetmedim yardımco olabilecek birisi varmı diye sordum.Bu kadar sert bi tavra gerek yok.
Vermek istemezsin o ayri ama zor diye beni tersleyecek değilsin demi ? Doru düzgün forumda bi istek konusu acdım bunda bu kadar abartacak ne var acaba ?
@comolokko11
reis dias ınki hangisi varsa link atabilirmisin sana zahmet.
Vermek istemezsin o ayri ama zor diye beni tersleyecek değilsin demi ? Doru düzgün forumda bi istek konusu acdım bunda bu kadar abartacak ne var acaba ?
@comolokko11
reis dias ınki hangisi varsa link atabilirmisin sana zahmet.
@comolokko11 Ondan bahsetmiyor eğer satın almak istyorsan çok uygun bir fiyata sana verebilirim özelimden mesaj at ama malasef kusura bakma yardımcı olmamam satın almak istersen özelden mesaj at.
@cixx12
İstediğin mod kolay bır mod değil.Elinde olan satıyor zaten elınde olanda az kısı vardır.Ayrıca dğer yorumları sılıyorum gereksiz bilgi vermeyın.
İstediğin mod kolay bır mod değil.Elinde olan satıyor zaten elınde olanda az kısı vardır.Ayrıca dğer yorumları sılıyorum gereksiz bilgi vermeyın.
CapitaLL | Zombie WarS |'TR
2-) 3 Gün boyunca güncellenmeyen konular çöpe taşınır.!
CapitaLL | Zombie WarS |'TR
Son Düzenleme: 07-07-2017, Saat: 23:47, Düzenleyen: Mariachi.
Konu Kilitlenip çöpe taşındı
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | İstek Banner | bayarsunucum | 1 | 428 |
18-09-2020, Saat: 16:25 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | İSTEK BANNER | adasdasd12 | 1 | 421 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | Banner İstek | adasdasd12 | 1 | 385 |