Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Zeyrek Eski Tip JailBreak Server (Oldların Gözü Yaşlı)

Konu

Evet beyler 2012-13 yıllarında biliyorsunuz ki efsane jail serverlerları vardı ama zamanla oralarda oynayan abilerimiz evlendiler çoluk çocuğa karıştılar güzel atlara binip gittiler. Bize ise sadece o yılları özlemek kaldı. Ben de düşündüm taşındım o yıllardaki server gibi bir jail serveri kurmaya karar verdim. Kurduktan sonra fark ettim ki talep çok fazlaymış. Özellikle +18 olanlar bu ortamı çok özlemişler bu yüzden ilk günden 10 kişi katıldı. Serveri daha dün açtık. Redbull çift zıplama süreli gömme vs gibi veled işleri yok. Kırmızı admin şapkası, CT örümcek ağı, Jail buyukisyan v1 gibi bütün old itemleri mevcut. Zaten klana gelen 10 kişiden 9'u +18 adamlar. Her zaman olduğu gibi saygı ön planda. Buna ek olarak her akşam 5-5 dust2 veya futbol maçlarımız olmakta. Gayet eğlenceli güzel geçiyor her şey. Şu an için tek eksiğimiz OLDLAR. Tüm eski jail oyuncularını bu nostalji serverime bekliyorum. Yetki zaten yazarız ama maksat saygı sevgi muhabbet. Hepinizi seviyorum öptüm.

-PILAVYER (Ahmet)

Server ip: cs37.csduragi.com
Ts3: zeyrek.ekibi.ch

İŞTE EFSANE FOTOLARLA SERVERİMİZ  Gülücük

[Resim: 87t9PW.jpg]

[Resim: eHtZ3d.jpg]

[Resim: g1Vly3.jpg]

[Resim: CyvIfc.jpg]

[Resim: ISbNor.jpg]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
RockNRolla Gaming | JailBreak BLade 3 349 23-01-2024, Saat: 03:00
Son Yorum: Deko
[TR] eReboR© Global Offensive Mod Server valar.root 3 308 21-10-2021, Saat: 20:59
Son Yorum: valar.root
[ALT KLAN ARANIYOR] WENEVERLOSE JAİLBREAK [ 213.238.173.85 ] terzinecmi 0 447 01-05-2021, Saat: 00:17
Son Yorum: terzinecmi
Zeyrek COD Mod Hizmetinizde. avciyusufcan 0 224 29-04-2021, Saat: 21:18
Son Yorum: avciyusufcan
Safkan Gaming | JailBreak Ailesi [95.173.173.148] hakanbeyf 0 313 13-04-2021, Saat: 22:53
Son Yorum: hakanbeyf

Task