Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Youtube Toplu Telif | 1.Dark Operasyonu

Konu

Aynn be! zaten bu adam yüzünden Allah bilir adam bi daha onun mapında video çekmez.

Hahah mapını kullandık dıye serverımı kapattırıcana pehehhe comicsin ya.

(10-10-2017, Saat: 20:56)SlientDeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: neden böyle oldu peki?
neden telif atmaya başladı birden?

Çizimim Üzerinden Para Kazanmaya Başladığı için.
Eğer para kazanmasaydı sorun yoktu fakat çizimimin videosunu çekerek para kazanmaya başlaması ve benimde bundan bir gelir elde edemem yüzünden.
Eğer izin alınsaydı bunlar olmaycaktı.

(10-10-2017, Saat: 21:39)!berk! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne İstedin Natron Abimden Gidip Sana Sovenlere Felan Atsaydin Keske Batuhan Abi Degerin Düştü Gözümüzde Üzüldüm

Arkadasşlar Gidin NatronAbinin Oyunhavuzu Geçen Tüm Videolarini İndirin Benden Soylemesi Üzüldüm
Daha Telif Atılmayacak.

(11-10-2017, Saat: 18:58)Emrullah_ertas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynn be! zaten bu adam yüzünden Allah bilir adam bi daha onun mapında video çekmez.
Daha Telif Atılmayacak.

(11-10-2017, Saat: 19:16)ServerisFull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hahah mapını kullandık dıye serverımı kapattırıcana pehehhe comicsin ya.
Sende İkile bakayım.

harika Gülmekten Ölüyorum

DERT 
            BIR 
                     CUQ
                                GIBIDIR 
                                                  EN BUYUĞÜ SENDE SANARSİN.
Alone bot Gülmekten Ölüyorum

Tam bir Gerizekalılık yok izin alması falan oynayanların %70 i Bu Mapın kimin yaptıgının ismini bilyr fakat nereden neye göre izin alarak kullanacagını mapta yazmıyor normal olarak bu yaptıgın tam bir salaklık baktın bana " para gelmiyor bu niye kazansın bam bam ahahah kapandı işte " gibi birşey olmuş çok çocukca bunu hiçbiryerde yazmayıp birde gelip kanalları kapattırman çok saçma ki kin yutmuşsun ondan öyle birşey yapmışsın çünkü yaptıgın emek hırsızlıgı mapı yapmış olablrsn fakat sen kapattırınca sanada çok küfreden oldu merak etme beddular seninle geliyor :QWD diyecek başka birşeyim yok

Son Düzenleme: 21-12-2017, Saat: 20:11, Düzenleyen: ` ripeNess.
Bu açılan Konu Resmen Haddinizi bilin gibi gibi bir şeye benziyor fazla olmasada gösterişten başka birşey değil yaptıgım çizimden para kazanıyor lafı tamamen bahane
@MuhammeDesigN
dediği gibi kin beslemişsin adam bir kere senin mapından değil çektiği videodan abonesinden para kazanıyor abonelerde senin mapını görmek içinde abone olmuyor adamın verdiği eğlenceye bağlı olarak abone geliyor ve burdanda adam video çekmesi malzemesi elektiriği internetidir bunun emeğini alıyor konuya son yorum yapılıp tamamen gereksiz oldugu ap açık ortada

@.SancakTepe*
Konu tekrar aktif. Biz tarafsız bir forumuz anlayışını yetkililimizin anlaması ne kadar can acıtıcı ve kaç kere uyardıktan sonra gerçekten birşey demek istemiorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
DARK WEB LINKS ONION JB VIDEO PASTEBIN NN MODELS lordwert68 0 188 15-11-2024, Saat: 14:49
Son Yorum: lordwert68
14yo GIRLS DARK WEB LOLI DARK WEB Erdem 0 211 12-11-2024, Saat: 18:34
Son Yorum: Erdem
15yo GIRLS DARK WEB 7year GIRLS JB FORUMS Sevus 0 158 11-11-2024, Saat: 23:35
Son Yorum: Sevus
OMEGLE FORUM GOLDBERGVIDEO DARK WEB butterflyailee 0 197 06-11-2024, Saat: 07:39
Son Yorum: butterflyailee
watch poker after dark online free kuralsiz26 0 206 20-06-2022, Saat: 07:05
Son Yorum: kuralsiz26

Task