Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

YouTube

Konu

Son Düzenleme: 15-12-2017, Saat: 21:29, Düzenleyen: Emrullah*.
Dostlar, kendime 18K Aboneli Google Adsense pinli hesap alacağım fiyatı: 100TL
Ve söylemek istedim mesela satıcı bir çakallıp yapıp hesabı vermesse ne yapabilirim?
TC Ve Tel no verecek, en önemlisi doğru olup olmadığını nasıl bilebilirim? 
Yardımcı olsanız güzel oulr.

Hicbise yapamassin yaşin kucukse

abone bi işine yaramaz aktif degilse aktif olsalar bile adamlar ona olmuş senle zevkleri uyusacagı uyusmayacagı ap ayrı bir konu yerınde olsam almazdım ama sen bılırsın

@ karahan her video en az 1k izlenme alıyor adsense hesabıda benim için çok önemli hemde pinli olması, pinli hesaplar 500TL üstü,

@mazor55 amerikan'dan bir posta'da pin geliyor örnek: 5345345: gibi ve bu pini girmeyince hesaptan asla para çekilemiyor! En önemlisi pin kargo ile geliyor Gülmekten Ölüyorum Üzüldüm

haa o iyiymiş ama hesap alman saçma bence başlıcaksan sıfırdan kendin açıp başlasan daha iyi olur o kanalın takipçileri o adam için abone oluyolar birde o adamın paylaştığı konular ile seninkiler farklı olabilir en iyisi sıfırdan başlamak adam gibi reklam yapmak adam gibi video çekmek

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Youtube SincapDesiqn 3 513 16-07-2019, Saat: 15:31
Son Yorum: MuhammeDesiqn
YouTube Geliri Hüseyin [YMK] 2 475 09-07-2019, Saat: 13:09
Son Yorum: Smash
Youtube Kanal GrainyGrapichs 3 505 28-04-2019, Saat: 00:10
Son Yorum: ASİLOYUNCU-YT
Youtube Partner !AKINCI! 7 942 14-03-2019, Saat: 00:46