Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yönetici Desteği

5
474

Konu

Son Düzenleme: 01-01-2019, Saat: 15:04, Düzenleyen: Emrullah*.
Bu forum sitesi ile Aynı Temayı kullanmaktayım. Bazı düzenlemeler yapılması gerekmektedir. Bana Yardımcı olabilecek yönetimdeki arkadaşlara ihtiyacım var. Teşekkür Ederim . 

MUTLU YILLAR !!!  :tr:

böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum adamlar bunu para ile alıyor sen bedavadan kullanıyorsun yanı hak yıyorsun

(01-01-2019, Saat: 14:42).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum adamlar bunu para ile alıyor sen bedavadan kullanıyorsun yanı hak yıyorsun
Arkadaşım temaya bende ücret vererek sahip oldum. sadece kullandıgımız temaların aynı olmasına istinaden bazı kısımlarda sıkıntı yaşadım benim için zor burdaki arkadaslar için kolay bir çözümü vardır bi nebze yardımları dokunur diye konu açtım. Lütfen bilip bilmeden gereksiz yorum atma.

ücret verdiysen yardımcı olurlar forum ısınden brae anlıyor o yardımcı olur sana

ücretsiz yapabilirim. Ts3 adresime gelirseniz konuşuruz. ts3.gamelast.online

today is the first day of the rest of your life
(01-01-2019, Saat: 15:26)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ücretsiz yapabilirim. Ts3 adresime gelirseniz konuşuruz. ts3.gamelast.online
ts bakarmısın

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da