Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yetkilerin Gitmesi - Csduragi

Konu

Herkese selam beyler şimdi ilk sorunumu şöyle açıklayım yetkiyi yazıyorum kendime ve oyuna giriyorum yetkim yazılı oluyor sonra serverde oynarken yetki gidiyor yetki listesini kontrol ediyorum yazılı duruyor map değişince yetki tekrar aktif oluyor bunu nasıl halledebiliriz

Alıntı:“Rafael gibi resim yapabilmek 4 senemi aldı, ama bir çocuk gibi resim yapabilmek ise bütün ömrümü."

- Pablo Picasso
Admin Ekle mi kullanıyorsunuz yoksa users.ini mi?

admin ekle kullanıyorum

Alıntı:“Rafael gibi resim yapabilmek 4 senemi aldı, ama bir çocuk gibi resim yapabilmek ise bütün ömrümü."

- Pablo Picasso
İlk başta serverini kapat-aç yapmayı deneyin eğer hala o sorun oluyorsa konsola "amx_reloadadmins" yaz ve yetkin gelirse eğer eklentiye başvuracağız.

Son Düzenleme: 04-11-2019, Saat: 20:26, Düzenleyen: MarcoGames.
bir deneyim

server kapa aç yaptım zaten yetkiler map değişince tekrar yerine geliyordu yani 3 mapte bir yetki gidiyor map değişince düzeliyor direk eklentiyle sağlamlaştırsak daha iyi olmazmı acaba ?

- Pablo Picasso
server kapa aç yaptım amx_reloadadmins de yaptım gene yetki gitti yetkiler silinmiyor direk gidiyor yani map değiştirnce geri geliyor

- Pablo Picasso
GÜNCEL

- Pablo Picasso
@ MarcoGames Bunu sunucunun forumunda açarsan daha sağlıklı olur.

İLETİŞİM İÇİN SAYFAMTIKLA
tamam eyvallah reis konu kapanabilir

- Pablo Picasso

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task