Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yerli ve Milli Kripto Para Trinkpara TP Token Büyük Bir Hızla Ön Satışa Başladı

Konu

#1
[Resim: 50m8g6.png]


15 Ekim 2020 tarihi itibari ile ön satışa başlayan [b]yerli ve milli kripto para[/b] Trinkpara TP Token - Defi Token TP özellikle Bitcoin’i uzun yıllardır takip edip ne kadar kazandırdığını görenlerin para kazanma arzularını arttırıyor.

Piyasaya büyük bir hızla ve sağlam adımlarla girmeyi planlayan Trinkpara TP Token, 15 Ekim tarihi itibari ile ön satışlara başladı. 1 Ocak 2021 tarihine kadar ön satışta kalacak olan TP Coin özellikle sınırlı olması nedeniyle daha ilk günden çok fazla talep gördü. Talebi değerlendiren uzmanlar bu şekilde devam ederse çok fazla kazanım sağlayabilecek bir yatırım aracı olabileceği yönünde görüş bildirdiler.

Yapılan çalışmaların neticesinde Trinkpara TP Token borsa üzerinden 1 OCAK 2021 tarihinde işlem görebileceğini belirtildi. Cüzdan oluşturulması, ATM ve alışverişlerde kullanılabilecek kartların hizmete girmesi ve akıllı cihazlara indirilebilecek uygulamaların hizmet vermeleri için 2021 yılını adres gösteren tamamen yerli ve milli Trinkpara TP Token, diğer kripto paraları kısa süreler içerisinde domine edecek gibi görünüyor. BDDK tarafından lisanslanan ve piyasada işlem görmesi açısından sorun olmayan bu para ile birlikte yerli ve ilerleyen süreçlerde yabancı yatırımcıların büyük karlar elde edebileceği öngörülüyor.

[b]Kripto Para Nedir?[/b]
Sürekli olarak kripto paraların haberlerini gören ve ne olduklarını anlamaya çalışan yatırımcı adaylarının akıllarındaki en önemli soru “[b]Kripto para nedir?[/b]” olmaktadır. Bu terim hayatımıza daha çok Bitcoin ile girmiş olmakla birlikte geçmişi çok da eski değildir. İlk çıktığı günlerde tam anlaşılmadığı için güvenilmeyen ve yatırım yapmak isteyenlerin fazla yaklaşmadıkları Bitcoin yaşadığı sıçrayışlar ile birlikte 1 Bitcoin satış fiyatı bu günlerde yaklaşık olarak 90 bin Türk Lirası seviyelerinde.

İlerleyen zamanlarda kripto paraların market alışverişinde dahi kullanılacak kadar yaygınlaşacağı uzmanlar arasında konuşuluyor. “Biz de bu piyasa içerisinde varız!” diyen yerli girişimcilerin bir girişimi olarak karşımıza çıkan Trinkpara TP Token, analiz ve yazılım ekiplerinin görüşlerine göre sürekli artarak kazandıracak bir yatırım olarak görülüyor.

Geçmişte piyasadan çekilen ve dikkatleri bir süre üzerlerine çeken NeXpara’da olduğu gibi güvenilirliği ile bilinen Ethereum mimarisi ve ağı Trinkpara TP Token da kullanılıyor. [b]Güvenilir kripto para [/b]amacının gerçekleştirilebilmesinin yanı sıra bu sistem sayesinde yapılacak işlemlerin hızlı bir şekilde tamamlanması ve işlem maliyetlerinin düşürülmesi de mümkün oluyor. 1 Ocak 2021 tarihinde ön satışları sona erecek olan Trinkpara TP Token için uzmanlar kısa süre içerisinde piyasada dolaşımda olan bakiyenin tükenebileceği konusunda yatırımcıları uyardı.

[b]TrinkPara TP Token İnternet Sitesi ve Sosyal Medya Hesapları;[/b]

[b]TP Web sitesi: [/b]https://trinkpara.io

[b]TP Twitter: [/b]https://twitter.com/trinkpara2021

[b]TP Telegram: [/b]https://t.me/trinkpara

[b]TP Facebook: [/b]https://www.facebook.com/trinkpara2021

[b]TP İnstagram: [/b]https://www.instagram.com/trinkpara2021


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Bitci Borsa NPAI Token’a Arbitrum ağını entegre etti! nullsix 0 8 13-03-2024, Saat: 17:11
Son Yorum: nullsix
Kişisel Gelişimin En Büyük Olayı firmarehberi13 0 4 14-02-2024, Saat: 17:10
Son Yorum: firmarehberi13
Bitci, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek için TOFD Token’ı arz ediyor nullsix 0 5 12-02-2024, Saat: 21:04
Son Yorum: nullsix
Yerli Yabancı Ünlü İsimlerin Biyografileri nullsix 0 7 26-12-2023, Saat: 21:33
Son Yorum: nullsix
Gazeteyerli.com Yerli Ve Milli Haber Anlayışıyla Son Dakika Haber, Seçim Haberleri Kenan06 0 11 15-12-2023, Saat: 12:12
Son Yorum: Kenan06

Task