gençler bi program kodluyorum efso bişiy olucak ama bunun için güçlü vuran bi ddos programı lazım hiç site fln demeyin bildiginiz program varsa msj atın eger yayılmasını istemiyorsanız özelden atın şimdiden teşekürler
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
hic bi ddoa programi kimseye vurmaz anca kendine vurursun
REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
DDoS Değil Dos senin dediğin DDoS olması için 10 luk 20 lik grubun olması lazım ve hepiniz aynı anda vurması lazım nette çok var ara bul.
Loic.
hatalardan dolayı pardon acıl tyazdım ddos programlarının çkk etkilisini gördüm eskiden bozkurt v4 vardı tek atıyordu onun gıbı programlar lazım loic olmaz sürekli geri tepiyor baska fikri olan varmı
Son Düzenleme: 04-10-2017, Saat: 22:02, Düzenleyen: Emre Özdemir.
Dos Programı yapamazsın anonymous gibi programlar işe yaramaz çöptür hepsiyle sadece kendi ipinle vurursun Sadece VDS, VPS VB. makinelerde scriptlerden destek alarak vurabilirsin spoof gibi. @AKINCI
@TheZeRo! hocam eminmisin eskiden bi program vardı bozkurt die ip yaz port yaz gg öle bişiy arıyorum
Ddosla sadece Kendi ipine vurursun
yav deıl bana su sevabı vermeyın lütfen
İlginç , okudum ama .d
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Etkinlik | Away Arts Yeni Sayfa ! [Tasarım Çekilişi] | Away Arts | 19 | 814 |
08-11-2019, Saat: 23:26 Son Yorum: Away Arts |
|
Etkinlik | TS3 TASARIM PAKETİ ÇEKİLİŞİ [YENİ.18.20.19] | STudio HuLk | 10 | 443 |
19-10-2019, Saat: 14:57 Son Yorum: TheCrowns |
|
Etkinlik | [YENİ] 16.10.2019 İLK YORUM ATAN TASARIM HEDİYE | STudio HuLk | 3 | 284 |
16-10-2019, Saat: 12:45 Son Yorum: elmaşekeri |
|
Etkinlik | İLK YORUM ATAN ÜCRETSİZ TASARIM HAKKI [YENİ] | STudio HuLk | 4 | 333 |
14-10-2019, Saat: 11:20 Son Yorum: STudio HuLk |
|
Etkinlik | [YENİ] | İLK YORUM ATAN TASARIM HEDİYE 16:47 | STudio HuLk | 4 | 298 |
13-10-2019, Saat: 18:33 Son Yorum: STudio HuLk |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi