Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | yeni modem

Konu

Selamun aleyküm TurkTelekom'dan yeni modem aldım ama sunucuma bır model yuklerken paket kaybı ve pıng fırlıyor heryerden dusuyorum sadece yuklemeye odaklanıyor nasıl duzeltırım yardım edecek varmı ?

Union CSGO Mode
Düzeltebilecek bir şey değil . Upload hızına bağlı . Eğer upload hızın düşükse ve herhangi bir siteye upload yapıyorsan yani yükleme , otomatikman pingin çıkar . Benim upload hızım 4,5 mbps'e kadar çıkıyor . O yüzden yükleme yaparken sorun çıkartmıyor . Hız testi yap ve upload hızına bak .

Upluad hızınla alakali birsey eger 1mps alıyorsan normal fiber var ise , modem arayüzünden linklere gore ayarlayabiliyorsun,bende fiber var 100 mps hiz alıyorum 90 ini kablosuz kullaniyor 10unu pc kullaniyor[Yuzdelik dilim üzerinden veriliyor.][Ag sağlaycın ile göruş]

@Kalipso22 Öncedende upload hızım dusuktu sımdı bıraz daha hızlanmıs ama eskısınde böyle birşey olmuyordu upload 0.60 önceden 0.50 fln dolaşıyordu

Union CSGO Mode
Gülmekten Ölüyorum 0.50 mi Gülmekten Ölüyorum 1 mbps bile değil Gülmekten Ölüyorum Bence yapabileceğin bir şey yok . Upload hızını servis sağlayıcını arayarak yüklettir . Modem arayüzünde dediğin gibi bir ayar olacağını düşünmüyorum .

@Kalipso22 Tamamdır sağol

Union CSGO Mode
Alt yapısı şuan en iyi olan bir yerde oturuyorum değerlerim harika biraz ödüyorum ama buna deyiyor.

@subardagi fiyat nedir?

Union CSGO Mode
90 TL

Konu "Çözülmüş Yardımlara" taşınmıştır.

Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
[Resim: 1JbAVp.png]

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da