Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yeni Klan Şarkımız :D [ Vatan-ı Albayrak ]

Konu

Selamlar dostlar yeni klan şarkımızı nasıl buldunuz ?  Kahkaha
Not: Seslendirme bana aittir  Kahkaha

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Son Düzenleme: 06-01-2019, Saat: 21:02, Düzenleyen: ` ripeNess.
Güzel Gülmekten Ölüyorum giriş kısmını söyleyen arkadaş yaya yaya söylemiş gibi sarhoş bir ses Gülücük burda burda vatan-ı albayrak kısmı başlangıcını diorum

(06-01-2019, Saat: 21:01)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Gülmekten Ölüyorum giriş kısmını söyleyen arkadaş yaya yaya söylemiş gibi sarhoş bir ses Gülücük burda burda vatan-ı albayrak kısmı başlangıcını diorum
Hepsini ben söyledin?

PHP Kod:
Gülmekten Ölüyorum Ağzına sağlık memleket nereydi şive 10 numara antep gibi Gülmekten Ölüyorum

Guzel olmuş Mehmet'in dediği gibi bas kismi biraz garip olmuş Gülücük

(07-01-2019, Saat: 09:11)HayaleT* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gülmekten Ölüyorum Ağzına sağlık memleket nereydi şive 10 numara antep gibi Gülmekten Ölüyorum
Adanaliyik kardasss Kahkaha  Kahkaha

PHP Kod:
İstemsizce bağımlısı oluyor insan . Hepsi burdaağğ Vatan-ıııı Albayrağğğğkkk dıttt dı dı dıııı dıt dı dı dııııı Gülmekten Ölüyorum

(07-01-2019, Saat: 09:54)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstemsizce bağımlısı oluyor insan . Hepsi burdaağğ Vatan-ıııı Albayrağğğğkkk dıttt dı dı dıııı dıt dı dı dııııı Gülmekten Ölüyorum
Şu forumda bi seni seviyorum kardeşim adamsın Kahkaha  <3

PHP Kod:
Eyvallah ciğerim ben de seni sevirem Gülmekten Ölüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Yeni İş Fikirleri için Öneri İstiyorum livacan 0 89 03-01-2021, Saat: 23:05
Son Yorum: livacan
Yeni nesil madencilik ile kolay para kazanma Bitcoincash 1 320 26-04-2020, Saat: 20:30
Son Yorum: Bitcoincash
Google Yeni Arayüz Güncelleştirmesiyle Gelen Efsane Değişiklik muh4mmed 9 542 12-10-2018, Saat: 09:47
Son Yorum: RainmeN.

Task