Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Yeni Grafikerlere Bir Yol ( GİR )

Konu

Aranızda Grafik Ekibine katılmak isteyenler olabilir Kendilerini sadece istek ve grafik bölümünde göstermelerini rica ediyorum 
Yakın Zamanda İlgilenen arkadaşlara mesajlar atıp sorular soracağım ve Deneme Mod olarak başlayacaklar.
Şimdiden Herkese Başarılar Dilerim

-Webdiyo Grafik Tasarım Ekibi -

Başlayacak Arkadaşlara Bol Şans

Steam Yutup | Rep
Taze kan iyidir. Meraklı arkadaşlara başarılar.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Alınamıyorum Galiba Üzüldüm

Uslu Bir Çocuk Olmazsanız , Hayat Sizi Küçük Bir Gangster'e Çevirir . !
Merak ettiğim bir alan bizede ders varsa bizde gelelim, ciddi diyorum Gülücük

@"EmirhanKURT" veriyim ben

Uslu Bir Çocuk Olmazsanız , Hayat Sizi Küçük Bir Gangster'e Çevirir . !
Son Düzenleme: 08-07-2019, Saat: 18:30, Düzenleyen: SkullHD.
@"EmirhanKURT" Hayal Dünyan Genişse Bu işi Başarılı şekilde Yaparsın Çünkü Yapacağın Tasarımı ilk Aklından Hayal Ediyorsun Neyin Nasıl Olacağı Planlıyorsunuz, Grafikerliğe Başlamadan önce Programı Öğrenmen Lazım Hangi Araç ne işe Yarıyor Hangi Tema ne işe yarıyor vb Ben Bu Tarz Şekilde Tasarımlar Yapıyorum Eğer bu işe Başlıyıcaksan Bir Tasarımın PSD sini İndir inceleme Yapınız YT den Araştırmalar Yapınız Özellikle Yabancı Kanallar, Senin Elin Her türlü işe değiyor Bu neden den Yoğun Olursun Grafikerliğe başlarsan bir işi Tamamen Yapamamazsanız Stres Yaparsınız Böyle Olucaksa Başlamamanızı Tavsiye Ederim Ama bunlar Olmuyucaksa Başlayabilirsiniz Bol şans [Şahsen Kendi Görüşümdür]

Steam Yutup | Rep
Son Düzenleme: 25-08-2019, Saat: 10:49, Düzenleyen: Pizza.
Konu kilitlendi.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | UniquE GaminG Yeni Nesil Jb Pack sababageridondu 1 391 11-12-2019, Saat: 07:03
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ReisLeR | Banner Tasarımı #2019 #Yeni fevershm 1 340 18-10-2019, Saat: 13:56
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Yeni güncel jbmenu dalyan 8 409 07-10-2019, Saat: 20:21
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | DİSCORD YENİ mhrrm159 1 282 02-10-2019, Saat: 20:20
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | Union Jailbreak -Yeni Bir Başlangıç WX''Timer 1 274 01-10-2019, Saat: 10:52
Son Yorum: ITenGriTR

Task