Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Merhaba yeni forum adresime herkes davetli bende bu işe girmek istedim ve forumum tutarsa bir çekiliş yapmayı düşünüyorum

Foruma yeni moderatör alımı yapılacaktır.

Forumumuza yeni eklenicek şeyler;
  • Bedava ts3 açma yeri yapıcaz ve istediğiniz gibi ts3 açabiliceksiniz (eğerki queryli ts3 alıcaksanız paralı şekilde satıcaz)
  • TS3 Web paneli
  • Sinusbot satışı
  • Vip, Vip+, Emektar v.b yetkiler

Sizde katılmak istiyorsanız
http://forumadresi.com

Başarılar .

Union CSGO Mode
(22-07-2019, Saat: 18:02)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar .
Teşekkür ederim. Forumumda davetlisin

Başarılar. Fakat nedense bu tarz tema ve renk kullanımlarını hiç sevemiyorum. İçimi karartıyor ve kendimi baskı halinde hissedip çok karmaşık geliyor sitenin içerisi.

(22-07-2019, Saat: 18:12)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar. Fakat nedense bu tarz tema ve renk kullanımlarını hiç sevemiyorum. İçimi karartıyor ve kendimi baskı halinde hissedip çok karmaşık geliyor sitenin içerisi.
Teşekkür ederim.
farklı bir tema kullanıcaktık fakat olmadı bizde bunu seçtik bi türlü güzel tema bulamadık Üzüldüm

Daha Sade Hoş Bir Tema İşinizi Görecektir , Böyle Boğuk Temaları Kullanmanızı Tavsiye Etmem Gülücük

Uslu Bir Çocuk Olmazsanız , Hayat Sizi Küçük Bir Gangster'e Çevirir . !
Başarılar herkes belirtmiş temanızı değiştirmelisiniz yani forum sitenize giren ziyaretçi forumdski kalabalığı doluluğu hissetmeli yani içeriğini yansıtan bir tema olmalı

(22-07-2019, Saat: 18:48)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar herkes belirtmiş temanızı değiştirmelisiniz yani forum sitenize giren ziyaretçi forumdski kalabalığı doluluğu hissetmeli yani içeriğini yansıtan bir tema olmalı
+1

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kredim Hazır İle Hızlı Kredi Almanın Yeni Yolu seohaberleri 0 9 03-11-2024, Saat: 15:30
Son Yorum: seohaberleri
Adelante Cyprus: İş Dünyasına Yeni Bir Yaklaşım inurdemirelseo 0 21 01-11-2024, Saat: 21:04
Son Yorum: inurdemirelseo
Karekod Menü: Restoranlarda Dijitalleşmenin Yeni Adresi user0439 0 41 10-10-2024, Saat: 10:25
Son Yorum: user0439
Güzellik ve Bakım Ürünlerinde Kalitenin Yeni Adresi seohaberleri 0 41 05-09-2024, Saat: 19:27
Son Yorum: seohaberleri
Türkiye’nin Genel Forum Sitesi nullsix 0 90 29-08-2024, Saat: 14:36
Son Yorum: nullsix

Task