Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir zombi mod tasarlamaya başlayacağım. Fikirlerinizi bekliyorum nasıl bir mod yapabilirim?
İyi forumlar.

Her servera lazım olan bir eklenti;

PHP Kod:
public client_connect(id)
{
    if(
get_user_iq(id) < 80)
    {
        new 
userid get_user_userid(id);

server_cmd("kick #%d ^"IQ Seviyen Cok Dusuk Oldugu Icin Atildin!", userid);
    }

Daha Akıllı bir mod olabilir.
Örnek şuanda zombie modlarında 10 kişi varsa 2 zombie alıyor diyelim.

Bunun üstünde denemeler yapılarak daha hassas birşey yapabilirsin ek olarak denge sistemi yapabilirsin

skora göre adamları zombi vs. yapabilir en sevmediğim iş ard arda 2 el zombie olmak.

Yeni bir zombie mod değilde aksiyonlu birşey oluşturabilirsin the hills modundan örnek alabilir o tarz bir mod oluşturabilirsin.

1.6 daki zombi modlarını pek sevmediğim için zombi mod geliştirmek istiyorum. Allah'ın izniyle biterse başka mod üretmeye devam edeceğim.

Ek olarak Özel bir include kullanarak geliştirmesi basit bir sistem kurabilir ve asla ini kullanma .

Akıllı bir mod yapabilirmisin örnek
3 el normal zombie sonra 1 el nemesis sonra 5 el normal sonrasında senin uydurduğun bir mantık
Enfeksiyon modu gibi değişik şeyler.

Aynen yapta kuralım :D escape mod kodlayıp paylassan foruma kullansak iyi olur

Ts3.MeyhaneJail.COM
95.173.173.103 & 95.173.173.113
95.173.174.2
Proje zaman aşımına uğradığı içi Sonlanmış & Bitmiş projelere taşınmıştır.
Konularımın kapatılmasını nasıl önlerim?
  • Konularınızı güncel tutun ve kurallara uygun açın.
  • Güzel ve şablona uygun olan konular açın. (O Bölümün şablonu varsa)
  • Konularınızı o bölümün kurallarına ve genel kurallarına göre açın.
- Aklınızda bir projemi var? Hemen bu bölümden bize konu açarak ulaştırabilirsiniz.
- Yardım'mı istiyorsunuz? Hemen burada konu açın 7/24 hizmetiniz'de olan bu forum yardım etsin.
- CS 1.6 Hakkında eklenti isteğiniz varsa bu bölümden bize konu gönderebilirsiniz.
- Çekilişmi yapmak istiyorsunuz? Üyelerimize özel çekilişleri buradan yapabilir, görebilir ve katılabilirsiniz.
- Kendiniz hakkında bilgi vermek istiyorsanız bu bölüme konu açın.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task