Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yeni başlıyanlar için programlama #2 diller

Konu

Program Ismi : Programlama dilleri
Program Yapımcısı : AKINCI

1. C DİLİ: 1972 yılında Dennis Ritchie tarafından geliştirildi. genellikle linux gibi platformlarda kullanılmaktadır
  2. C ++ : (Sİ PILAS PILAS OLARAK OKUNUR) C dilinden daha üstündür benim en sevdigim özelligi sınıflardır Sınıflar sayesinde yeni veriler türetilebilinir veya varolanlardan daha yenileri ortaya çıkırılabilinir
  3. C# (Sİ ŞARP Olarak okunur) Yeni başlıyanlara tavsiye etmem amma velakin Kullandıgımız en basit programlarda bile önemli rol oynamaktadır 
  4. Basic adına hiç benzemiyor birazdaha pro bir dildir  mikrobilgisayarlar için ilk basic uygulamasını Microsoft’un kurucuları olan Paul Allen ve Bill Gates yazmıştır.

Yukarı da verdigim bilgilerde sınıflandırılıcak olursa alt düzey üst düzey ve yüksek düzey olarak sıralanabilir 

yeni başlıyanlar sunu iyi bilsin

PHP Kod:
[color=#333333][size=small][font=Rajdhani, sans-serif]Bilgisayarlar, yazılım ve donanım olmak üzere iki ana bölümden oluşur.Alt seviye programlama dilleri donanıma en yakın dillerdir.Bu programlama dili programcılık becerisi ve mikro işlemciler hakkında daha çok bilgi ister. 

teşekkürler

Eywallah

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Sağ olasın , emeğine sağlık .

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Csa için Sohbet Uygulaması !AKINCI! 21 2,699 23-12-2017, Saat: 18:05
Son Yorum: Cadde Garge
Silinmiş Konu   | Ses efektleri için yardım deLyy 43 2,867 06-12-2017, Saat: 17:01
Son Yorum: soldier.arda
Destek   | C Sharp Programlama Dili/C Sharp hakkında temel bilgiler ReaL5565 2 908 28-10-2017, Saat: 09:54
Son Yorum: Emre Özdemir
Destek   | Yeni Başlayanlar: Lua Nedir? ReaL5565 2 819 28-10-2017, Saat: 07:47
Son Yorum: Demirhann
Csa için tirivago uygulaması !AKINCI! 14 1,834 28-10-2017, Saat: 07:44
Son Yorum: Demirhann