Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Yemekteyiz fotoğrafı

Ouw
21
1020

Konu

İstediğim Çalışma : ( Banner )
İstediğim Renkler : ( Farketmez )
Özel Olarak : (Benzer çalışma daki kırmızı önlüklü kişi olacak png şeklinde ve yemekteyiz programına uygun Bi tasarım olsun yazı olarak da şu yazsın THE KING Hirşit)
Benzer Çalışma : ( [Resim: ZX3bB0.jpg] )
Eklemek Istedikleriniz : ( [b]Benzer çalışma daki[font=Roboto, Tahoma, Geneva, Verdana, sans-serif] kırmızı önlüklü kişi olacak png şeklinde ve yemekteyiz programına uygun Bi tasarım olsun yazı olarak da şu yazsın THE KING Hirşit[/b])[/font]
Resim Boyutu : ( Yok )
Yazılacak Yazı : ( [b]Benzer çalışma daki kırmızı önlüklü kişi olacak png şeklinde ve yemekteyiz programına uygun Bi tasarım olsun yazı olarak da şu yazsın THE KING Hirşit )[/b]

Güncel yapacak birisi yok mu?

kardeşim kusura bkamada kimse senin tasarımlarını yapmak ıstemıyor bellıkı satıyorsun ısteklerın bırbırınden farklı

Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat: 00:43, Düzenleyen: Ouw.
Satmıyorum

Ben her işde çalışıyorum part time olarak o yüzden istekler olunca burdan yardım alıyorum suçmu işliyorum? S atıyorsam yarını görmek nasip olmasın

Güncel

istemiyorlar ben soruyorum isterlerse burdan yardım alıyorum

(04-02-2019, Saat: 14:31)Ouw Adlı Kullanıcıdan Alıntı: istemiyorlar ben soruyorum isterlerse burdan yardım alıyorum
her gun farklı yerlerde part tıme calısıyorsun yanı anladım tamam bızde yedık kardesım

Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat: 14:33, Düzenleyen: Ouw.
hocam yapılmayacaksa kapatılsın konu boş yapmayın ya sizi inandırmak zorunda değilm

adı üstünde bu bölümün ismi grafik tasarım ve istek değilmi?

ıstek dıyorsunuz sızde bundan kar amacı gudulmuyor sızın satıs yaptıgınızı dusunuyoruz ondan ben yapmam sahsen yapacakta olurmu bılmem

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Kapak Fotoğrafı Talebi Eniko49 1 272 27-11-2019, Saat: 17:35
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | instagram profil fotoğrafı AdaletNamluda 2 295 23-10-2019, Saat: 20:52
Silinmiş Konu   | Youtube Kapak Fotoğrafı Celebii 2 278 29-09-2019, Saat: 14:56
Silinmiş Konu   | Discord İcin Sunucu Fotoğrafi cocokral56 3 464 05-09-2019, Saat: 12:27
Silinmiş Konu   | Discord İcin Sunucu Fotoğrafi cocokral56 2 301 03-09-2019, Saat: 00:08

Task