İstediğim Çalışma : ( Banner )
İstediğim Renkler : ( Farketmez )
Özel Olarak : (Benzer çalışma daki kırmızı önlüklü kişi olacak png şeklinde ve yemekteyiz programına uygun Bi tasarım olsun yazı olarak da şu yazsın THE KING Hirşit)
Benzer Çalışma : ( )
Eklemek Istedikleriniz : ( [b]Benzer çalışma daki[font=Roboto, Tahoma, Geneva, Verdana, sans-serif] kırmızı önlüklü kişi olacak png şeklinde ve yemekteyiz programına uygun Bi tasarım olsun yazı olarak da şu yazsın THE KING Hirşit[/b])[/font]
Resim Boyutu : ( Yok )
Yazılacak Yazı : ( [b]Benzer çalışma daki kırmızı önlüklü kişi olacak png şeklinde ve yemekteyiz programına uygun Bi tasarım olsun yazı olarak da şu yazsın THE KING Hirşit )[/b]
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Güncel yapacak birisi yok mu?
kardeşim kusura bkamada kimse senin tasarımlarını yapmak ıstemıyor bellıkı satıyorsun ısteklerın bırbırınden farklı
Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat: 00:43, Düzenleyen: Ouw.
Satmıyorum
Ben her işde çalışıyorum part time olarak o yüzden istekler olunca burdan yardım alıyorum suçmu işliyorum? S atıyorsam yarını görmek nasip olmasın
Ben her işde çalışıyorum part time olarak o yüzden istekler olunca burdan yardım alıyorum suçmu işliyorum? S atıyorsam yarını görmek nasip olmasın
Güncel
Çalıştığın yerler senden bu tasarımları istiyorsa bu satmandan farksız.
istemiyorlar ben soruyorum isterlerse burdan yardım alıyorum
Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat: 14:33, Düzenleyen: Ouw.
hocam yapılmayacaksa kapatılsın konu boş yapmayın ya sizi inandırmak zorunda değilm
adı üstünde bu bölümün ismi grafik tasarım ve istek değilmi?
adı üstünde bu bölümün ismi grafik tasarım ve istek değilmi?
ıstek dıyorsunuz sızde bundan kar amacı gudulmuyor sızın satıs yaptıgınızı dusunuyoruz ondan ben yapmam sahsen yapacakta olurmu bılmem
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Kapak Fotoğrafı Talebi | Eniko49 | 1 | 272 |
27-11-2019, Saat: 17:35 Son Yorum: Pizza |
|
Silinmiş Konu | instagram profil fotoğrafı | AdaletNamluda | 2 | 295 |
23-10-2019, Saat: 20:52 Son Yorum: Pizza |
|
Silinmiş Konu | Youtube Kapak Fotoğrafı | Celebii | 2 | 278 |
29-09-2019, Saat: 14:56 Son Yorum: Pizza |
|
Silinmiş Konu | Discord İcin Sunucu Fotoğrafi | cocokral56 | 3 | 464 |