Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Yazılım Müh. Bölümü Üni. Tercihi

Konu

Merhaba arkadaşlar hepinizin de bildiği üzere üniversite tercih zamanlarına girmiş bulunmaktayız. Forumda da birkaç arkadaş bu bölümü okuduğu için onların da görüşlerini almak istedim. Öncelikle sıralamamdan bahsedeyim. Sayısalda 147K sıralamam var. Devlet üniversitesi bölümünde şu an için Manisa Celal Bayar üniversitesi en üstte fakat sıralamamın buraya yeteceğini sanmıyorum. Bu üniversite haricinde Karadeniz Teknik Üni. var orası da kesin değil ama gerisi geliyor. Şimdi size danışacağım yere geliyorum. Sizce mezuna kalıp seneye iyi bir puan çıkarıp Manisa'ya gitmeli  veya bu sene başka üniversitelerden mi tercih vermeliyim. Başka üniversite ile Manisa Celal bayar arasında 1 sene tutarında fark var mıdır ?
Başka üniversiteden kastım Fırat, Karadeniz teknik,Kırklareli Üniversitesi.

ahm3tcelik.github.io
Kotu Biyer Degil Diye Biiyorum

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Seneye de kalabilirsin sabırlı biriysen çalışıp seneye tekrar sınava girebilirsin.

@amad.trgg Sen genede Manisa Celal Bayar'ı yaz güzel kardeşim ben tavsiye ediyorum ama KTÜ FIRAT Gibi ünileri bilmediğim için onlar hakkında yorum yapamayacağım Fırattan bizim üniye geçiş yapanlar var sende farklı üniye gidersen geçiş yapabilirsin

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
(19-08-2018, Saat: 20:56)MoeRu Army Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @amad.trgg Sen genede Manisa Celal Bayar'ı yaz güzel kardeşim ben tavsiye ediyorum ama KTÜ FIRAT Gibi ünileri bilmediğim için onlar hakkında yorum yapamayacağım Fırattan bizim üniye geçiş yapanlar var sende farklı üniye gidersen geçiş yapabilirsin
  • 1- Manisa
  • 2- KTÜ
  • 3- Kırklareli
  • 4- Elazığ

diye tercihleri verdim. Açıkçası tercih sürecinde sağlam bir yardım alabileceğim kimse olmadı. Manisaya puanım yetmiyor gibi duruyor. Evet 1 sene bekleyebilirim ama diğer üniversitelerle arasında 1 senelik fark var mı. Bu sorunun tatmin edici cevabını alamadım. Neyse artık tercihleri verdim hayırlısı.

ahm3tcelik.github.io
Yazılım Müğendisliği Ve Bilgisayar Müğendisliği arasındaki fark?

@amad.trgg Bizim üni gelebilir belli olmaz bizim üninin yaz. müh. 2.öğretimini de yazsaydın keşke o kesin tutardı Yaz. - Bil. Arasındaki fark hiçbir şekilde donanım dersi almamandır

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
(20-08-2018, Saat: 01:05)MoeRu Army Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @amad.trgg Bizim üni gelebilir belli olmaz bizim üninin yaz. müh. 2.öğretimini de yazsaydın keşke o kesin tutardı Yaz. - Bil. Arasındaki fark hiçbir şekilde donanım dersi almamandır
Normalinkine nazaran ikinci öğretimin eğitim kalitesi daha kötü diye yönlendirdiler ben de yazmadım.

ahm3tcelik.github.io

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task