Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yazılım Eğitim Siteleri Yeterli mi?

Konu

Online olarak yazılım öğrenmek isteyenler Corona döneminde daha da çoğalsa da, yazılımı öğrenmenin zor olduğu düşüncesi ile birlikte birçok kişi eğitimini yarıda bırakmaktadır. Nitekim Python eğitimi alan kişiler için bu yazılım ilk zamanlarda zorlayıcı olacaktır; ama genel itibari ile kolay bir dil olduğu için, eğer sabredilirse bu dili öğrenmek çok kolay bir hale gelecektir. Azure eğitimi gibi bulut sunuculu eğitim türleri günümüzde çok daha fazla ilgi görmektedir. Buna örnek olarak docker eğitimi de verilebilir. Bu sitelerin büyük bir bölümü ne yazık ki yetersizdir ve bu sitelerin küçük bir bölümü profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir.

Bu sitelerde ki en önemli aşama eğitimci seçme aşamasıdır. Red Hat eğitimi veren sitenin eğitimcisi de hem iyi anlatıyor olması hem de bu işi tam anlamı ile biliyor olması gerekir. Openstack eğitimi gibi zorlu eğitimler de ise eğitimcinin önemini kişiler çok daha çabuk anlayacaktır. Bu eğitimlerde Kubernetes eğitimi gibi ülkemizde daha az popüler olan derslerin eğitimi de verilir. Bu eğitimler itil eğitimi gibi uzmanlık gerektiren derslerin eğitimleridir ve bu yüzden site seçimi yapılırken eğitimci kalitesi ilk etken olmalıdır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Geleceğin Eğitim Aracı Nerd AI ile Tanışın! seohaberleri 0 11 8 saat önce
Son Yorum: seohaberleri
Sohbet Siteleri nullsix 0 25 05-10-2024, Saat: 17:08
Son Yorum: nullsix
Premiumlisanss.com: Orijinal Yazılım ve Lisanslarda Güvenilir Çözüm Ortağınız Kenan06 0 47 28-09-2024, Saat: 15:57
Son Yorum: Kenan06
En iyi haber siteleri nullsix 0 46 31-08-2024, Saat: 21:26
Son Yorum: nullsix
Diyetisyenler İçin Gelişmiş Yazılım Çözümleri: İxirlife seohaberleri 0 49 16-08-2024, Saat: 14:52
Son Yorum: seohaberleri

Task