Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Yaz Geliyor Saglam Pluginci Lazım

Konu

Serverime Pluginci Arıyorum  Saglam Kodlucak Yapıcak Ön İplerdeniz Oyunyöneticisi 95.173.173.124 Yetkisi Neyse Veririz Gülücük

Yetkiyle plugin kodluyacak kişi zor bulursun diye düşünüyorum , ancak belli ücret karşılığında yapan olacaktır.Başarılar Gülücük

@berk11 Yetkisi neyse veririz demişsin iyi bir pluginci yetki karşılığı sana plugin yapıcağını düşünmüyorum bence işin zor böyle ararsan.

Son Düzenleme: 24-04-2019, Saat: 11:04, Düzenleyen: berk11.
Yapacagı Zaten 3 Plugin Jbmenu Elsonu Müzik Hatta 2 Plugin

elsonu Müzik zaten bulunur sadece jbmenu sorun oluyor

(24-04-2019, Saat: 11:04)berk11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapacagı Zaten 3 Plugin  Jbmenu Elsonu Müzik  Hatta 2 Plugin

Yetki karşılığı jbmenu yapıcak kişi bulmanız çok zor

(24-04-2019, Saat: 11:36)hkN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-04-2019, Saat: 11:04)berk11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapacagı Zaten 3 Plugin  Jbmenu Elsonu Müzik  Hatta 2 Plugin

Hak veriyorum, Özel bir kodlama istiyorsan mümkün değil. Hazırda değişiklikler yapmasını istiyorsan bulabilirsin ama sıfırdan yaptıracak kişiyi en ön IP bile olsan kolay kolay bulman mümkün değil.

YA HAYRAN KALACAKSINIZ YA DÜŞMAN!

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

SUNUCU IP : 95.173.173.104

(24-04-2019, Saat: 12:06)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-04-2019, Saat: 11:36)hkN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Hak veriyorum, Özel bir kodlama istiyorsan mümkün değil. Hazırda değişiklikler yapmasını istiyorsan bulabilirsin ama sıfırdan yaptıracak kişiyi en ön IP bile olsan kolay kolay bulman mümkün değil.
Ön ip de olsa kendi fikirlerimi bile hazır jbmenünün üstüne ekleyerek yapıyorum para verip bazı yazılımcılara yaptıramazsın zor değil sadece uğraştırıyor

Boş ol , boş ol , boş ol.
Yardımcı olacaklar özel mesaj yoluyla size ulaşır + konu yanlış bölüme açılmış Benim Şeklim Ney Böyle ?

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Yaza kadar jbmenu biter satmayı düşünüyorum eğer ucuzunuza gelirse alabilirsiniz muhtemelen 30 tl civarı olur.
Ek olarak diğer eklentilerinizi eğer basitse ücretsiz kodlayabilirim.
Bu dediklerimi yazın yaparım bilginize

(01-05-2019, Saat: 15:46)PawNod\ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaza kadar jbmenu biter satmayı düşünüyorum eğer ucuzunuza gelirse alabilirsiniz muhtemelen 30 tl civarı olur.
Ek olarak diğer eklentilerinizi eğer basitse ücretsiz kodlayabilirim.
Bu dediklerimi yazın yaparım bilginize
Bu hafta sonu kullanılır duruma gelir hatta şuanda  bile fazlasıyla kullanılacak durumda   xd

50 den aşağı yapma o kadar ugrasdik , ugrasiyorz  xd

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | ODA AÇIKLAMASI LAZIM 1 ADET lolekeldem 4 646 10-01-2019, Saat: 23:10
Son Yorum: muh4mmed
Sayfaya Ortak Lazım ? Girin İçeri STudio HuLk 8 1,041 01-07-2017, Saat: 18:58
Son Yorum: STudio HuLk

Task