Serverime Pluginci Arıyorum Saglam Kodlucak Yapıcak Ön İplerdeniz Oyunyöneticisi 95.173.173.124 Yetkisi Neyse Veririz
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Yetkiyle plugin kodluyacak kişi zor bulursun diye düşünüyorum , ancak belli ücret karşılığında yapan olacaktır.Başarılar
@berk11 Yetkisi neyse veririz demişsin iyi bir pluginci yetki karşılığı sana plugin yapıcağını düşünmüyorum bence işin zor böyle ararsan.
Son Düzenleme: 24-04-2019, Saat: 11:04, Düzenleyen: berk11.
Yapacagı Zaten 3 Plugin Jbmenu Elsonu Müzik Hatta 2 Plugin
elsonu Müzik zaten bulunur sadece jbmenu sorun oluyor
(24-04-2019, Saat: 11:36)hkN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hak veriyorum, Özel bir kodlama istiyorsan mümkün değil. Hazırda değişiklikler yapmasını istiyorsan bulabilirsin ama sıfırdan yaptıracak kişiyi en ön IP bile olsan kolay kolay bulman mümkün değil.(24-04-2019, Saat: 11:04)berk11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapacagı Zaten 3 Plugin Jbmenu Elsonu Müzik Hatta 2 PluginYetki karşılığı jbmenu yapıcak kişi bulmanız çok zor
YA HAYRAN KALACAKSINIZ YA DÜŞMAN!
İKİ KRALLIK TEK SERVER!
SUNUCU IP : 95.173.173.104
(24-04-2019, Saat: 12:06)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ön ip de olsa kendi fikirlerimi bile hazır jbmenünün üstüne ekleyerek yapıyorum para verip bazı yazılımcılara yaptıramazsın zor değil sadece uğraştırıyor(24-04-2019, Saat: 11:36)hkN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hak veriyorum, Özel bir kodlama istiyorsan mümkün değil. Hazırda değişiklikler yapmasını istiyorsan bulabilirsin ama sıfırdan yaptıracak kişiyi en ön IP bile olsan kolay kolay bulman mümkün değil.(24-04-2019, Saat: 11:04)berk11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapacagı Zaten 3 Plugin Jbmenu Elsonu Müzik Hatta 2 PluginYetki karşılığı jbmenu yapıcak kişi bulmanız çok zor
Boş ol , boş ol , boş ol.
Yardımcı olacaklar özel mesaj yoluyla size ulaşır + konu yanlış bölüme açılmış
Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Yaza kadar jbmenu biter satmayı düşünüyorum eğer ucuzunuza gelirse alabilirsiniz muhtemelen 30 tl civarı olur.
Ek olarak diğer eklentilerinizi eğer basitse ücretsiz kodlayabilirim.
Bu dediklerimi yazın yaparım bilginize
(01-05-2019, Saat: 15:46)PawNod\ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaza kadar jbmenu biter satmayı düşünüyorum eğer ucuzunuza gelirse alabilirsiniz muhtemelen 30 tl civarı olur.Bu hafta sonu kullanılır duruma gelir hatta şuanda bile fazlasıyla kullanılacak durumda xd
50 den aşağı yapma o kadar ugrasdik , ugrasiyorz xd
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | ODA AÇIKLAMASI LAZIM 1 ADET | lolekeldem | 4 | 646 |
10-01-2019, Saat: 23:10 Son Yorum: muh4mmed |
|
Sayfaya Ortak Lazım ? Girin İçeri | STudio HuLk | 8 | 1,041 |
01-07-2017, Saat: 18:58 Son Yorum: STudio HuLk |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi