Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

XP mod Leveller

Konu

Herkese merhaba, istediğim şey hepimizin bildiği Exp level / xp mod pluginin levellerinin gosterileceği bir tablo. Nasıl olabılır ya top15 şeklinde en yuksek levele sahıp oyuncular gosterılır yada oyunda bulunanların levellerını gorebılecegımız bır lıste. Yapabilcek varsa çok makbule geçer
https://forum.webdiyo.com/konu-level-sis...-ozel.html

Son Düzenleme: 06-08-2017, Saat: 17:00, Düzenleyen: BraveMan.
topexp Gibi Yani , O Pluginin İçinden Yapılır Herhaldede Yaparlarmı Bilmiyorum

@aLeX ?

Sexy Girls from your city
(06-08-2017, Saat: 17:00)BraveMan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: topexp Gibi Yani , O Pluginin İçinden Yapılır Herhaldede Yaparlarmı Bilmiyorum

@aLeX ?
Aynen o şekilde, dusunceme gore plugının ıcınden olmasada olur cunku exp level plugının kayıt yerı var ordan dogru baska plugınlede cekılebılır

Biryerde görmüştüm bulursam döncem

@NeverGaming Ailesi Basebuilder Zombie

Server İP: 46.20.15.111

Yetkili Slotluk Bedavadir.! :heart:

fvault veya mysql kullanılırsa yapılabilir. Nvault için mümkün değil maalesef @BraveMan

(06-08-2017, Saat: 19:51)aLeX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: fvault veya mysql kullanılırsa yapılabilir. Nvault için mümkün değil maalesef @BraveMan
Nvault'ta yoksa ben plugının ısmını degısıp yukledıgımde veya uzerınde bı oynama yapıp yukledıgımde neden aynı kayıtı buluyor. sma içinde bıyerlerde bı dosyaya yonlendırılmıyormu sonucta ?

(06-08-2017, Saat: 20:18)KiriTo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nvault Kayıt Public'inden Kayıt Ettiği Yerin Adını Değiştirmeniz Gerek Pluginin Adını Değil
Tamam ozaman o kayıt yerınden kayıtları çekip yenı bı plugınde Topleveller şeklinde gosterılmezmı

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task