Arkadaşlar çok araştırdım fakat hepside aynı. Ayarlardan yedekle felan diyorlar. Böyle USB'den yapılan win7 ye nasıl geçebilirim örnek video atarsanız sevinirim.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
google win 7 indir diyince zaten setuplu iniyor.genellikle yazdırman gerekmekte o yüzden nereye yazdırccksan sec{flas cd vs].yönergeleri izlersen yapabilirsin.NOT:Ben yapınca c diskinde windows.old klasöründe önceki şeyler duruyor.Tam sıfırlama şeysini bilmiyorum.
Bende Win10 Dan Win7 Geçmeye Çalıştım Da Olmuyor Benim Bildigim Win 7 Formatı Atacan
Calışırmı Bilmem Ama Arkadaşım 10 dan 8.1 geçti sorna 7 gecti ama sorna sistemi bozuldu.
Calışırmı Bilmem Ama Arkadaşım 10 dan 8.1 geçti sorna 7 gecti ama sorna sistemi bozuldu.
NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
Hayır böyle birşey mümkün değil.
başarılı olmuştu ama pc aşırı kasıyordu.denemene öneririm.bozulursa tanımıyorum seni
Haydaaaa
Format atarak geçemezmiyiz? İlla bi bilgidayarciyami gondermemiz lazim
Internette kasma sorunu kalkmış.sadece c diskinde windows.old klasouru açılıyor.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi