Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Whmcs 7.5.0 Son Sürüm İndir

Konu

#1
Son Düzenleme: 23-09-2018, Saat: 15:16, Düzenleyen: Emre Özdemir.
[Resim: 5ace37dd16908-5abf460b1e7a7-whmcs_blog.png]
Özellikler Ve Ayrıntılar

Güçlü & Rahat Ödeme
WHMCS barindirma, bayii, dedicated sunucu, yüklenebilir ve barindirma tabanli olmayan tüm yazilimlari destekler. Tüm ürünlerin kendilerine ait bölümleri bulunmaktadir, degistirilebilir opsiyonlar, eklentiler, yüklenebilir dosyalar ve genel hos geldiniz e-postalari o ürüne özeldir. Ayrica, kendinize ait fatura sablonu olusturarak tüm fatura sablonunun her müsteride kullanabilirsiniz.
Otomatiklestirilmiş Sunucu & Alan Adi Entegrasyonu
WHMCS sunucularinizla ve alan kaydi firmanizla, otomatik hesap açilisi, alan kayit ve transfer, duraklatma, duraklatmayi kaldirma, tamamen kapatma, alan adi yenileme, nameserver güncelleme, whois bilgisi degistirme, yükseltme/alçaltma ve daha fazlasi için iletisim kurabilir. Ayrica, sunucunuzu ve çoklu aktif kayit ediciyi ayni anda destekler.
Entegre Edilmiş Destek Sistemi
Tüm müsteriler destege ihtiyaç duyar ve WHMCS bunu gerçeklestirebilmeniz için tüm araçlari saglar. Anonslar, bilgi bankasi, yüklemeler ve destek fisi sistemlerine sahiptir. Fis sistemi hem kayitli hem de kayitsiz müsterilerinize hizmet verebilir ve e-posta ile çalisabilir departmanlari yöneticilerin belirledigi sekilde ayarlayabilirisiniz.
Müsteri Profilleri
WHMCS ile tüm müsterilerinizin kendilerine ait profil bölümleri bulunmaktadir. Tüm kisisel bilgileri, ürünleri/servisleri, alan adlari, faturalari, ödemeleri, e-posta geçmisini ve notlari barindirmaktadir. Istatistiklerini görebilir ve müsteriye ait ne kadar ve ne zaman ödeyeceklerine ait olan detaylari dahi degistirebilirsiniz.
Ödemeler, Ag Geçitleri ve Faturalama
WHMCS çogu ödeme ag geçidi ile entegre biçimde gelir ve müsterilerden ödemeyi otomatik olarak almanizi saglar. Tüm ödemeler sistemde kayit altina alinir, faturalar çoklu ödeme sistemleri ile ödenebilir, müsteriler otomatik olarak hesaplarina ekstra cari alacak yatirarak bir sonraki ödemelerden düsmelerini saglayabilir. Ödeme hatirlatmalari ödeme tarihinden önce ve sonra müsterilere gönderilir.
Tüm Müşteri Alanı
WHMCS’e özel müsteri alanidir. Müsteri alani müsterilere her islemini tek yerden yapabilmesini saglar, destek istemi, siparis verme, anonslari görme ve daha fazlasi. Ayni zamanda kayitsiz olan ziyaretçilere de, alan adi kontrolü, sunucu son durumu, yüklemeler ve gösterilebilir bilgi bankasini görme olanagi saglar. Ayni zamanda dil seçenekleri de bulunmaktadir.
Istatistik Raporları ve Özetler
Isinizin nasil gittigini görmek için, bunun ihtiyaciniz olan bilgi oldugunu biliyoruz. Bu sebepten dolayi, WHMCS farkli rapor seçenekleri sunar bunlar hem istatistiksel hem de finansal raporlar sunar. Modüler raporlama sistemini kullanarak kendi raporlarinizi olusturabilirsiniz.
Degistirebilirlik ve Gelistirme Yardimcisi
Müsteri alani tamamen sablon olarak degistirilebilir ve digerlerinin aksine, degistirmek için programlama hakkinda bir seviye de olmanizi gerektirmez. Sablonlarda PHP kodu bulunmamaktadir ve sadece HTML’den olusmaktadir. Ayrica WHMCS diger sistemlerle birlestirilebilir, modüler bir sisteme sahiptir ve istediginizi ekleyebilirsiniz.

Bu yazı whmcsdownload'dan alıntıdır.


Cevapla
#3
Bilgilendirici Bilmeyenler İcin +Yararlı


Narcolepsy Gaming & 213.238.173.46

SENİN TEK İHTAYCIN OLAN BİRAZ KENDİN OLMAN
                        DENER MİSİN ?                                     
Cevapla
#5
Teşekkürler<3


Cevapla
#6
Son Düzenleme: 04-11-2019, Saat: 20:51, Düzenleyen: 41aaa41.
bunun en son sürümü nedir vede bu indirdiğimiz şey nulled mi lisanslımı ben anlamam böyle şeylerden :d

bu arada Emeğe saygı +1 rep konu için Gülücük


Cevapla
#7
nerde bu o.çqweeeeeeeeeeeeeeeeeee


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Whmcs Kurulumu Ve Ayarı rafet50 0 156 29-09-2020, Saat: 02:10
Son Yorum: rafet50
WHMCS Müşteri panelini bilen varmı acil Fatih Demirdağ 1 294 08-12-2019, Saat: 12:48
Son Yorum: Fatih Demirdağ
WHMCS Nedir? Ne İşe Yarar? Emre Özdemir 0 541 07-09-2018, Saat: 18:45
Son Yorum: Emre Özdemir

Task