Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Onaylandı   | WebMaster Bölümü Başvuru

Konu

• Ad Soyad: Kaan Çelik

• Yaşadığınız Şehir: Kocaeli

• İlgilendiğiniz bölüm/dal: Webmaster (php,mybb,wordpress) , Tasarım Banner vs.

• Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum): 4-6 Saat Arası

• Kendinize güveniyormusunuz: Herşeyi Yapabileceğim Konusunda ve Bilmediklerimide Öğreneceğim Konusunda Kendime Güveniyorum.

• Bize kendinizden bahsedin:2 Yıldır Site Tasarımları Üzerine Çalışıyorum. Sıkıldığım zamanlar yeni şeyler denerim temalar vs. yapmayı.

• Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri: Php , Mybb , Wordpress , - CS6 , After Efect

• Eğitim durumunuz: Lise

• Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir: Website Tasarımcılığı Veya Yazılım Mühendisliği Okumayı Düşünüyorum.

• Neden yetkili olmak istiyorsunuz:Yardım Bekleyenlere Yardımcı Olmak İçin.

• Neden sizi seçmeliyizHenüz Lise 2 Gidiyorum. Ve bence yaşıma göre gayet güzel ilerliyorum. Okuduğum okulda bu tarz eğitimler almıyorum evde internetten kendim çalışıp öğrenmeye çalışıyorum. Hem kendimi geliştirmek hem de forumu geliştirmek için seçilmek istiyorum.

• Kurallarımız : Kurallara Uyacağım Hakkında Söz Veriyorum

Yetkili başvurunuz onaylanmıştır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Onaylandı   | Ts3 bölümü Deneme Mod. başvurum WX''Timer 1 468 19-08-2019, Saat: 20:27
Son Yorum: ITenGriTR
Onaylandı   | Yetkili Başvuru PawNod' 1 430 06-08-2019, Saat: 21:13
Son Yorum: ITenGriTR
Onaylandı   | Yetkili Başvuru Tways ` Tways * 2 507 16-03-2019, Saat: 17:57
Son Yorum: MawiLarq
Onaylandı   | Başvuru DarkSky* 6 754 09-12-2018, Saat: 11:37
Son Yorum: ` ripeNess
Onaylandı   | Başvuru Kirito 1 577 01-12-2018, Saat: 23:09
Son Yorum: MawiLarq

Task