Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Webdiyo Terbiyesizligi.

Konu

BU KONU KALKARSA SİZİN FORUM DEGERİNİZİ GÖSTERİR.
BU POSTTA HERHANGİ KÜFÜR HAKERET YOKTUR KALKMASINA SEBEP YOKTUR.
TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCEM DİR 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle thezero denen arkadaş emre denen kişidir. Bu Sahış Zamanında benım yanımda büyüyüp barınmıştır. Şimdi ise atar yapıyor beni kıskanıyor arkadaş nasıl bir fanteziyse. Bu sahış her zaman benimle ugraşmıstır ve banlatmaya çalışmıstır.
Bunun sebebini çocuk yaşına ve kıskançlıgına veriyorum. Yaşının 20 oldugunu söylemekte fakat yaptıgı hareketler çocukça ve bu hareketler max 15 yaşında çocuk yapar. Arkadaş Askere gittigini söylemişti fakat bunada inanmıyorum askere gittim diyip 2 gün sonra foruma girdi ve hatta son girişi gizlendi bununda kimin yapacagını tahmın edıyorum. herneyse askere gittim diyip foruma girmesi youtube kanalına video atmaya devam etmesi vs bunun yalan olduguna benı ınandırdı ve yaptıgı harekeler. bu kişisel düşüncemdir.

Şimdi Gelelim Asıl Olaya Bu Çocuk Benimle herzaman ugraşmıs banlatmaya çalışmıstır yanında destek olan mehmette oldugunu düşünüyorum.Herneyse amacınıza ulaştınız ve banlattınız banladınız.
Sebebini Ögrenmek için ts gittigimde arkadaş gülüp dalga geçermişcesine banlayıp sövüyor.
BUYRUN SS LER.

Bu Olay WEBDİYO İçerisinde Olan Olaydır

[Resim: lZR0Ll.png]
[Resim: lZR0kk.png]

@ MawiLarq

Bu forumda herkes eşit sen mawilarqa yazsaydın kanıtlarla birlikte MawilarQ sence onu barındırırmıyıydı? Yetkili diye kimse birini banlayamaz farkedilseydi anında müdahale edilirdi senin bunu burdan yazma amacında rezil etmek fln heralde. İkinizin yaptığıda doğru değil@ MawiLarq yetkili şikayet bölümü açılmalı

maalesef şikayet bölümü yok tsde zaten ögrenmeye gittim fakat bu durum cidden kötü. mawilarqa da ulaşamadım maalesef en sonunda burdan yazdım artık yeter bu çocuk benimle ugraşıp duruyor ayrıca.

Bu konuda Mehmet'i haklı buluyorum. Yanlışlık düzeltilir. @ MawiLarq

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Askerliğine inanmıyormuş vs. vs.
Geç bunları ne söyleyipte ban yediğini bir düşün hatırlamıosan bu senle alakalı bir sorundur seni banlatan thezero değil açık söylüyorum ben banladım. Gelip burda yok su benim yanımdaydı beni kıskanıyor felan bırak bu ayakları ne halt olduğun ortada sen neyin kıskanmasından bahsediyorsun.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Webdiyo Özel Yeşil İcon +PSD WX''Timer 1 388 12-12-2019, Saat: 18:45
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | WEBDIYO EFSANE PACK # YEDEK # BANNER # ODA ICI # ICON Hüseyin Orkun 1 361 14-10-2019, Saat: 19:43
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | WEBDIYO EFSANE PACK # YEDEK # BANNER # ODA ICI # ICON Hüseyin Orkun 1 346 13-10-2019, Saat: 17:32
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | WEBDIYO EFSANE PACK # YEDEK # BANNER # ODA ICI # ICON Hüseyin Orkun 1 334 13-10-2019, Saat: 17:32
Silinmiş Konu   | Webdiyo hakkında, 26 Temmuz 2019 MawiLarq 1 326 26-07-2019, Saat: 20:44

Task