Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Wallpaper istek

Konu

Son Düzenleme: 02-08-2017, Saat: 19:09, Düzenleyen: Epslion.
Istediğim Çalışma : Korku Tema
Istediğim Renkler  : Sade- yumuşatılmış
Detaylı Açıklama : Aşşağıda verdiğim gibi, ormanlık bir alan, genellike siyah rengi baskın, teması yalnızlık ve korku karışımı gibi,
İnternetten bulduklarınızı direk atmayın, photoshop da ne kadar iyisiniz bilemem ama belki sayesinde geliştirirsiniz biraz daha.
Benzer Çalışma :
 [Resim: 4M3VmA.png]

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Son Düzenleme: 02-08-2017, Saat: 19:21, Düzenleyen: kapkep9000.
Yapabilirim

B Hatalarını Duzelt Bide Gülücük

@Epslion Beğencenmı Acaba Yha Gülmekten Ölüyorum

[Resim: 5Q3nXz.jpg]

Hayat Fani Ölüm Ani Bir Kez Tıklasan Ne Olur Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TIKLAAAAAAAA PLEASE
Son Düzenleme: 02-08-2017, Saat: 19:24, Düzenleyen: Epslion.
@kapkep9000 yok yazı olmuycak, direk resim,
Bunu gibi de değil hani, velirttim üstte ormanlık bir alan, benim attığım resime benziyecek.

Ve hani düşündüren bir resim olacak.

# Forum Kuralları #

Son Düzenleme: 02-08-2017, Saat: 19:26, Düzenleyen: Demirhann.
[Resim: AkvXMq.png]

@Epslion

@ Demirhann Benim attığım resim var ya, onun ismi slender man öyle birşey, işte senin attığın resimdeki gibi mekana onu ekleyebilir misin.

# Forum Kuralları #

Sade Arka Planı Bulursa Ekleyebilirde Şuanki Uğraştırır O Karakterleri Falan Kaldırması Uğraştırıcı İş

Sexy Girls from your city
Son Düzenleme: 02-08-2017, Saat: 19:33, Düzenleyen: kapkep9000.
Al Bakalım @Epslion
[Resim: G0g4jV.jpg]

Hayat Fani Ölüm Ani Bir Kez Tıklasan Ne Olur Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TIKLAAAAAAAA PLEASE
Yok ekleme yok sadece efekt . Bide şöyle bir resim var senin dediğini anlamadım .

[Resim: 4M3VBY.png]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 613 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | @Yutupreiz Instagram profil istek yutupreiz 16 974 16-12-2019, Saat: 15:59
Son Yorum: By.KinG
Çözüldü   | Teamspeak3 Baner istek ADOW 6 573 02-12-2019, Saat: 16:03
Çözüldü   | Ts3 Banner İstek QuitKickBan 6 645 30-11-2019, Saat: 16:49
Çözüldü   | TS3 BANNER İSTEK Celebii 7 589 25-11-2019, Saat: 18:58
Son Yorum: Pizza

Task