İstediğim Çalışma : Vectör Çizim
Özel Olarak : Kaliteli bir çalışma olursa sevinirim şimdiden elleriniz dert görmesin.
Eklemek Istedikleriniz : Güzel bir çalışma bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum Aynı Resimin 2 Türlüsünü Attım Hangisi İşinize Daha kolay Gelirse Beklemedeyim .
Resim Boyutu : YOK
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Ücretiyle Çizebiliriz fakat normal olarak sıkılmam lazm çizmek için :/
20 TL
@Güncel
Forumda yapılan sınırlar bellidir , bu bazen artar bazen değişiklik göstermez . Biz de elimizden geldiğince bu sınırları aşmaya çalışıyoruz ancak öyle istekler geliyor ki bunları yapmakta güçlük çekebiliyorum . Örneğin şuan istenilen çalışma , vektör çizim yapılabilir daha önceden hiçbir deneyimim çok kaliteli bir şekilde ancak en fazla 2-3 çalışmam olmuştur diye tahmin ediyorum bu tarzda ( profil vektör çalışması ) . Şayet ben bu çalışmayı çıkarabileceğimi düşünmüyorum , eğer varsa bunu yapabileceğine inandığın birisi etiketlemeniize açıktır konu etiketleyebilirsiniz .
İstediğin Çalışma Uğraştırıcı Ücretli Olarak Yaptırman Senin İçin Daha İyi Olur,Şimdi Ben Bunu Burda Yaparım Ama Beğenmezsin Falan Boşa Yapmış Olurum 15,20TL Çok Birşey Değil Önemli Bir Tasarımsa Ücretli Yaptırmanı Öneririm! AMA YAPTIRACAĞIN KİŞİYİ DİKKATLİ SEÇ.
Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
dünden daha iyi olmaktır..
Niye Banamı Gönderme Yapıyorsun Aman ne güldüm be çalmakta üstüne yok diye duydumda doğruymuş
@Güncel.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Steam cizim vitrini istek | +BERAT+ | 1 | 299 |
18-09-2020, Saat: 02:59 Son Yorum: TheFlash |
|
Silinmiş Konu | Steam çizim vitrini | yusufozgurG | 2 | 392 |
12-02-2019, Saat: 22:13 Son Yorum: Emrullah* |
|
Silinmiş Konu | Steam Çizim Vitrini | FatihCNGZ | 2 | 410 |
06-12-2018, Saat: 22:41 Son Yorum: Emrullah* |
|