Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Vds Sponsorluğu ACİL ABİLER!!

Konu

Son Düzenleme: 30-06-2019, Saat: 11:17, Düzenleyen: haktaniniz.
Acilen Bana Bir VDS Lazım ve ts3,sinusbot açılması gerek ve putty girişli portu 22 olan bir vds acil lazım sponsor lazım kısacası !!!
İletişim Ts3umuz (free ts) : gardiyan.ts3klan.com
Acil Lazım Lütfen Bakın!

Acilen Bana Bir VDS Lazım ve ts3,sinusbot açılması gerek ve putty girişli portu 22 olan bir vds acil lazım sponsor lazım kısacası !!!
İletişim Ts3umuz (free ts) : gardiyan.ts3klan.com
Acil Lazım Lütfen Bakın!

ACİL YARDIM LAZIM ABİLER

nolur bakın <3

Vds olmaz ama biraz sabredersen 1-2 güne yatqalı ts3 + sinus bot sağlayabilirim .

Union CSGO Mode
Merhabalar benim bayim var gelirseniz konuşabilir
ts3.cshanesi.com

Son Düzenleme: 01-07-2019, Saat: 11:13, Düzenleyen: haktaniniz.
@Efsane tamamdır

@Efsane Geldim Ama Bana VDS lazım reyis ben berkay şenin arkadaşıyım Gülücük yakaladım siziiiiiiiii Gülmekten Ölüyorum

nolur bakın <3

adamın dibleri acil yardım lazım

Sponsor diyorsunda Ne katkın olacak acaba sponsor sadece bedava ürün sağlamaz bi yararınızın olması lazım ?

3 saatte bir konu guncellenıyor, bu "up" 'a girmiyormu ? benı uyarıyordunuz ? @"EmirhanKURT"

Pretty Womans in your city
(01-07-2019, Saat: 15:12)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 saatte bir konu guncellenıyor,  bu "up" 'a girmiyormu ?  benı uyarıyordunuz ? @"EmirhanKURT"
Doğru. +

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task