İstediğim çalışma: ( Ts3 Banner )
İstediğim renkler: ( Kahverengi olabilir. )
Özel Olarak: ( Hareketli bir tasarım. )
Benzer Çalışma: ( http://prntscr.com/nz12tl )
Eklemek Istedikleriniz: (Hocam örnektekinin aynısı olmasına gerek yok, onu zorunlu diye koydum. Ortaya yuvarlak bir kutunun içine wolfteam logosu koyulabilir, Sonra Musait bir yere IIGeceTimi diye klan adı yazılcak, birde ts logosu koyup gecetimi.ekibi.ch yazıp ts adresi konulacak. Son olarakta herhangi bir köşesine okunacak bir biçimde TS3 Designer: AffetMevlam yazılabilirse müthiş olur. ufakta bir haraket olursa animasyonlu gif gibi iyi olur.)
Resim Boyutu: ( Ts3 bannere uysun yeter.)
Yazılacak Yazı: (IIGeceTimi diye klan adı yazılacak, ts logusu koyulup yanına gecetimi.ekibi.ch yazılacak ts adresi olarak. herhangi bir köşesinede okunacak bir biçimde TS3 Designer: AffetMevlam yazılabilirse müthiş olur. ufakta bir haraket olursa animasyonlu gif gibi iyi olur.)
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu başlığını sadece wolfteam banner tasarımı yapınız.
O attığınız Tasarımıda ben yapmıştım https://www.youtube.com/watch?v=Nm7vL-BlLoI Videosu Yapacak arkadaşlar...
Son Düzenleme: 08-06-2019, Saat: 21:56, Düzenleyen: AffetMevlam.
(08-06-2019, Saat: 01:15)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu başlığını sadece wolfteam banner tasarımı yapınız.Nereden deişcem
(08-06-2019, Saat: 01:16)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O attığınız Tasarımıda ben yapmıştım https://www.youtube.com/watch?v=Nm7vL-BlLoI Videosu Yapacak arkadaşlar...Hocam yapmayacaklar gibi, sen yapamazmısın
Klan ismi yazan yere IIGeceTimi
ts yazan yeri, gecetimi.ekibi.ch
birde ek olarak herthangi bir köşesine TS3 Designer: AffetMevlam yazılacak. ufak bir oynama olabilir bu yazıda gif gibi, üstünden gölge geçen gif gibi vb. kafana göre.
Clan İçin Ozelden Yazdım Kardeşim
Ts3.ProGamesArea.Com
Counter Strike
Topluluk
Oda Aç Takıl
Ts3.ProGamesArea.Com
Counter Strike
Topluluk
Oda Aç Takıl
Ts3.ProGamesArea.Com
Buyrun Değiştirmek İstediğiniz Yer Varsa Yazınız Beğendiyseniz Konu Taşınacaktır...
Konu "Çözülmüş İsteklere" taşınmıştır.
Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | banner istek | anıl3434 | 4 | 613 |
18-09-2020, Saat: 12:35 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Klip banner isteği | mrmetik | 1 | 482 |
30-12-2019, Saat: 16:11 Son Yorum: mrmetik |
|
Çözüldü | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı | jurse99 | 19 | 1,464 |