Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

v2 | CS:GO Modda neler görmek isterdiniz?

Konu

Merhabalar , panellerinizde olan CS:GO Mod sorunsuz bir hale geldiği için v2 sürümüne güncelliceğiz şuanda yaptıklarımız;
  • Topluluk pazarı ( Oyuncular pazara silah ekleyebilir ve serverden çıksa bile bu silahlar diğer oyuncular tarafından pazardan alınabilir ve koyan kişinin hesabına para teslim edilir )
  • Kupon sistemi ( Panelden kupon oluşturabilir ve oyunda kullanabilir veyatta kullandırtabilirsiniz )

Sizce neler eklemeliyiz? Yoruma yazarsanız seviniriz.

ayak sesleri, bıçak izleri , bıçak sesi
Az da olsa cs:go oynuyormuş gibi hissettirir.

bazi bugların fixlenmesi mesela kendi sw imde kurdum bazi modelleri alinca oyun kapanıyor bazi bicak skinlerini aktiflestirince oyun kapanıyor bide m3 monsterde ump45 modeli var

(31-01-2019, Saat: 12:04)Emrullah* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ayak sesleri, bıçak izleri , bıçak sesi
Az da olsa cs:go oynuyormuş gibi hissettirir.
(31-01-2019, Saat: 14:55)ByCS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bazi bugların fixlenmesi mesela kendi sw imde kurdum bazi modelleri alinca oyun kapanıyor bazi bicak skinlerini aktiflestirince oyun kapanıyor bide m3 monsterde ump45 modeli var
Hepsini dikkata alıcağız , buglarıda varsa kesinlikle düzelticeğiz.

senin resmini görmek isterim shopmarkette Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
en önemlisi F basinca silah ya da bıçağı incelemesi gibi.

(31-01-2019, Saat: 14:55)ByCS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bazi bugların fixlenmesi mesela kendi sw imde kurdum bazi modelleri alinca oyun kapanıyor bazi bicak skinlerini aktiflestirince oyun kapanıyor bide m3 monsterde ump45 modeli var
bu modu ılk cıktıgı dakıkadan berı kullandım hıc atma vs olmadı ya eksık bırsey yaptın yada senlık modla alakalı bır sorun yok hatta bugları fıxlettırdım berke buldugumseylerı Gülmekten Ölüyorum

Herhangi bir rapor almadık ancak tüm sistemleri denicegiz aynı zamanda bir ini dosyasina rapor sistemide planimda

Overwatch sistemi gibi bişey yapsanız her maçı kayıt alsa eğer bir kişi bir kişiyi rapor ederse kayıt o kişiye gönderilse o kişi de isterse sunucu sahibine şikayet etse ?

- K -
                   - E -
                   - H -
                   - R -
                   - İ -
                   - B -
                    -A -
                   - R -

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task