Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Uzaktan Eğitim Sınıfları

Konu

Farklı yaş ve sınıfta yer alan öğrenciler için farklı günlerde ve saatlerde eğitim verilmektedir. Verilen eğitimler içerisinde en çok dikkat çeken ise 9. Sınıf uzaktan eğitim olmaktadır. Lise döneminin ilk sınıfını temsil etmesi nedeni ile adaptasyon sorunu ortadan kaldırılmak istenmektedir. 5. Sınıf uzaktan eğitim ile birlikte de öğrencilerin bilgileri taze tutularak okuldan soğumamaları sağlanmaktadır. Her sınıf için ayrı kategoriye sahip olan EBA sistemi üzerinde aynı zamanda da 6. Sınıf uzaktan eğitim verilmektedir. Lise hayatına bir adım daha yaklaşmış olan öğrencilerin bilgileri taze tutulmak istenmektedir.

Uzman ve başarılı öğretmenler tarafından verilen eğitimler içerisinde 7. Sınıf uzaktan eğitim yer almaktadır. Oldukça kritik dönemleri temsil etmesi ile birlikte öğrencilerin en kaliteli eğitimi alabilmesi adına da başarılı eğitimciler tarafından 8. Sınıf uzaktan eğitim kaliteli bir şekilde yürütülmeye devam edilmektedir. Eğitim hayatının öneminin bildirildiği dersler içerisinde öğrencilerin katılımları genel olarak zorunlu tutulmaktadır. Akademik gelecek açısından önemli bir noktayı temsil etmesinin yanı sıra bilgilenmek açısından da büyük önem taşımaktadır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Geleceğin Eğitim Aracı Nerd AI ile Tanışın! seohaberleri 0 15 Dün, Saat: 15:33
Son Yorum: seohaberleri
Almanya'da Eğitim ve Kariyer İmkanları: UNİALMANYA'nın Rehberliğiyle Başarıya Ulaşın Kenan06 0 65 03-08-2024, Saat: 12:25
Son Yorum: Kenan06
Mavi Maya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kenan06 0 79 15-07-2024, Saat: 12:46
Son Yorum: Kenan06
eğitim inurdemirelseo 0 68 08-07-2024, Saat: 22:54
Son Yorum: inurdemirelseo
Özel Eğitim (Otizm) YigitAksu 0 90 28-05-2024, Saat: 16:32
Son Yorum: YigitAksu

Task