Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Utanç Anısı

Konu

Biri bu adamı bu tarz konular açmaması için bağlasın yeterr tuttu tutmadı

1.Nesil yazar
anı değilde olay gibi diyeyim Youtube'de kafalar kanalındaki kışkırtmada Bilal Hancı'ya yapılan kışkırtmada adamın yerine çok utandım diyebilirim 3 dakika falan izledim gerisi yok kapattım ne diyebilirim yani bir şakada olsa diğerlerinide kışkırtarak kendini soğutuyor başkalarının yerine utanmaktan sıkıldım :/

Ortaokul 1. sınıfta ingilizce bilen tek kişi ben olduğum için hoca pasta alıp zorla yedirmişti. İnsanlar bana bakarken çok utanmıştım.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Son Düzenleme: 01-09-2019, Saat: 15:36, Düzenleyen: kaancilek71.
(01-09-2019, Saat: 14:50)RuHSuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ortaokul 1. sınıfta ingilizce bilen tek kişi ben olduğum için hoca pasta alıp zorla yedirmişti. İnsanlar bana bakarken çok utanmıştım.
gfhgfhtrdhgdyytjstrdfsgreahngrfyjsyrjy  Kahkaha

(01-09-2019, Saat: 14:31)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anı değilde olay gibi diyeyim Youtube'de kafalar kanalındaki kışkırtmada Bilal Hancı'ya yapılan kışkırtmada adamın yerine çok utandım diyebilirim 3 dakika falan izledim gerisi yok kapattım ne diyebilirim yani bir şakada olsa diğerlerinide kışkırtarak kendini soğutuyor başkalarının yerine utanmaktan sıkıldım :/
Aynen

(01-09-2019, Saat: 14:29)elmaşekeri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biri bu adamı bu tarz konular açmaması için bağlasın yeterr tuttu tutmadı
Benim Şeklim Ney Böyle ? Huh

yanlışlıla hocanın popsuna şaplak atmıştım çok utanmıştım hocanın yüzü kıpkırmızı olmuştu ve dispiline gitmemiştim

not : hoca hoşlanmıştı galiba Gülmekten Ölüyorum

(01-09-2019, Saat: 15:43)Nuriabi13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yanlışlıla hocanın popsuna şaplak atmıştım çok utanmıştım hocanın yüzü kıpkırmızı olmuştu ve dispiline gitmemiştim

Küçükken sınıfta bağırmıştim sesim henüz yerine oturmadığı için çığlık gibi çıkmıştı herkes bana bakmıştı Gülmekten Ölüyorum..

(01-09-2019, Saat: 15:43)Nuriabi13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yanlışlıla hocanın popsuna şaplak atmıştım çok utanmıştım hocanın yüzü kıpkırmızı olmuştu ve dispiline gitmemiştim

HAYDAAAAAAA Gülmekten Ölüyorum

Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.

Counter Strike 1.6 :   9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 .
1 1 0

TeamSpeak3 :    CoReCTioN
(01-09-2019, Saat: 23:24)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Prim.dll
ASDAFNASNFAF

Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.

Counter Strike 1.6 :   9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 .
1 1 0

TeamSpeak3 :    CoReCTioN
(01-09-2019, Saat: 14:29)elmaşekeri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biri bu adamı bu tarz konular açmaması için bağlasın yeterr tuttu tutmadı
+1 desteklenmesi gerek.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Utanç Kaynağı MawiLarq 2 412 11-08-2018, Saat: 11:34
Son Yorum: ` anJeun

Task