Biri bu adamı bu tarz konular açmaması için bağlasın yeterr tuttu tutmadı
1.Nesil yazar
(01-09-2019, Saat: 14:50)RuHSuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ortaokul 1. sınıfta ingilizce bilen tek kişi ben olduğum için hoca pasta alıp zorla yedirmişti. İnsanlar bana bakarken çok utanmıştım.gfhgfhtrdhgdyytjstrdfsgreahngrfyjsyrjy
(01-09-2019, Saat: 14:31)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anı değilde olay gibi diyeyim Youtube'de kafalar kanalındaki kışkırtmada Bilal Hancı'ya yapılan kışkırtmada adamın yerine çok utandım diyebilirim 3 dakika falan izledim gerisi yok kapattım ne diyebilirim yani bir şakada olsa diğerlerinide kışkırtarak kendini soğutuyor başkalarının yerine utanmaktan sıkıldım :/Aynen
(01-09-2019, Saat: 14:29)elmaşekeri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biri bu adamı bu tarz konular açmaması için bağlasın yeterr tuttu tutmadı
(01-09-2019, Saat: 15:43)Nuriabi13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yanlışlıla hocanın popsuna şaplak atmıştım çok utanmıştım hocanın yüzü kıpkırmızı olmuştu ve dispiline gitmemiştimKüçükken sınıfta bağırmıştim sesim henüz yerine oturmadığı için çığlık gibi çıkmıştı herkes bana bakmıştı
not : hoca hoşlanmıştı galiba
(01-09-2019, Saat: 15:43)Nuriabi13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yanlışlıla hocanın popsuna şaplak atmıştım çok utanmıştım hocanın yüzü kıpkırmızı olmuştu ve dispiline gitmemiştimHAYDAAAAAAA
not : hoca hoşlanmıştı galiba
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Utanç Kaynağı | MawiLarq | 2 | 412 |
11-08-2018, Saat: 11:34 Son Yorum: ` anJeun |